Ana SayfaDedikoduAlişan Aşkta Yüzü Gülmeyince Program Yapıyor!

İlgili Postlar

Alişan Aşkta Yüzü Gülmeyince Program Yapıyor!

Aşkta Yüzü Gülmeyen Alişan, Ece Erken ile Program Sunacak

Nişanlısı Eda Erol ile evlilik hazırlığına giden yolsa birden ayrılık kararı alan Alişan kendini yeni projelere adadı. Eda Erol’dan sonra oldukça sarsılan üzüntüsü her halinden belli olan Alişan bu sıralar aşktan uzak durmuşa benziyor.

Hem Çağla Hem Ece

Yeni sezonda Çağla Şıkel ile birlikte ‘Sarı Melekler’ adlı dizide kamera karşısına geçecek olan ünlü türkücü, Ece Erken ile de yeni bir proje hazırlığında! Çağla ve Ece ile oldukça yakın arkadaş olan Alişan ikisiyle de ayrı ayrı projelerde yer alacağı düşünülüyor.Sosyal medya hesabından bir takipçisinin “Alişan ile program sunun” mesajına Ece Erken “Düşünceler arasında var” yanıtını vermesi olanakları dahada arttırdı.

Format İse Merak Konusu

Ece Erken, bir takipçisinin “Alişan ile program sunun” mesajı üzerine “Düşünceler arasında var” diyerek bu kapıyı açık bıraktı.Dizi çekimlerinde olacak Alişan ile Ece Erken’in ne zaman, nasıl bir formatla seyirci karşısında olacağı ise merak konusu oldu. Bundan sonraki hayatında çok yoğun olacağa benzeyen Alişan,aşkta yüzü gülmeyince boşluğu doldurmak adına kendini projelere ve kariyerine adadı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler