Ana SayfaÜnlülerYasemin Allen’in Bacaklarını Gören Donup Kalıyor!

İlgili Postlar

Yasemin Allen’in Bacaklarını Gören Donup Kalıyor!

Sosyal medya hesabı üzerinden bacaklarının fotoğrafını çekerek yayınlayan Yasemin Allen herkeste büyük bir şaşkınlık yarattı. İşte sosyal medyada yer alan o fotoğraf.

Amerika’da yayınlanacak olan bir projeye katılan ünlü oyuncu Yasemin Allen, çekimlerde oldukça zorlanıyor. Malezya’daki çekimlere katılan oyuncu, dövüş sahnelerindeki sertlikler nedeniyle bacaklarının morardığını söyleyerek bacaklarının fotoğrafını çekti.

Yasemin Allen’den bikinili poz!

Bacaklarını Paylaştı Görenler Donup Kaldı!

Son olarak PuHu TV’de yayınlanan Fi serisinde yer alarak başarılı bir oyunculuk sergileyen Yasemin Allen, bu projenin ardından ABD’den gelen teklifi değerlendirdi. Geçtiğimiz haftalarda çekimler için Türkiye’den ayrılarak Malezya’ya giden oyuncu 6 ay boyunca çekimler nedeniyle yaşamına burada devam edecek.

Özel Eğitimler Aldı

Dizideki sahnelere hazırlık için dövüş ve silah eğitimi aldığı öğrenilen oyuncu paylaştığı fotoğrafla özellikle hayranlarını korkuttu. Paylaştığı sosyal medya fotoğrafına küçük bir not da düşen Yasemin Allen “Kaplana dönüşüyorum yavaştan… Çok normal bu izler, mükemmel bir ekiple kontrol altında… Biraz hareketli sahneler çekiyoruz sadece” dedi. Oyuncu dizi ve yeni proje ile ilgili gelen sorulara ise açıklık getirmedi.

Yasemin Allen kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler