Ana SayfaÜnlülerSoğuk İstanbul günlerinde Yasemin Allen'den bikinili poz!

İlgili Postlar

Soğuk İstanbul günlerinde Yasemin Allen’den bikinili poz!

İstanbul’un sisli ve soğuk havasından kaçanlar kervanına katılanlardan bir tanesi de Yasemin Allen oldu. Soğuk İstanbul günlerinden kaçan Yasemin Allen’den bikini poz !

Bikinisiyle Takipçilerinin Diline Düşmekten Kurtulamadı

Bu haftasonu güneşli günler yerini soğuk ve sisli bir havaya bıraktı İstanbul’da. İstanbul’daki havadan kaçıp soluğu Malezya’da alan Yasemin Allen, paylaştığı fotoğrafta daha önce 2016 yılında giydiği eski bir bikinisiyle poz verince dikkatli takipçilerinin diline düşmekten kurtulamadı.

Yasemin Allen Kimdir?

Türk sinemasının ünlü ve önemli oyuncularından bir tanesi olan Suna Yıldızoğlu’nun kızı olan Yasemin Allen, oyunculuk kariyerine başlarken oynadığı bir reklam filmleriyle ön plana çıkmıştı. Reklam filmiyle ünlendikten sonrası yer aldığı diziler ve filmlerle ününe ün katmayı başarmış ve Fi dizisindeki cesur sahnelere sahip karakteriyle kariyerinin zirvesine çıkmıştı.

Fi dizisi bittiğinden bu yana bir süredir dizi projelerine dahil olmayan 28 yaşındaki Yasemin Allen kendi sosyal medya hesabından yaptığı bikinili paylaşımda tatil için gittiği Malezya’dan takipçilerine selam gönderdi.

Fi dizisinin kamera arkasında neler yaşanıyor? Yasemin Allen ilk kez anlattı!

Yasemin Allen’den bikinili poz

Yasemin Allen'den bikinili poz
Yasemin Allen’den bikinili poz

Yasemin Allen Öpüşme Sahnelerini Değerlendirdi: Yadırgamayın!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler