Ana SayfaDizilerFi dizisinin kamera arkasında neler yaşanıyor? Yasemin Allen ilk kez anlattı!

İlgili Postlar

Fi dizisinin kamera arkasında neler yaşanıyor? Yasemin Allen ilk kez anlattı!

Fi dizisinin kamera arkasında neler yaşanıyor? Dizide, Ece karakterine hayat veren Yasemin Allen, kamera arkasında yaşadıklarını ilk kez anlattı. Detaylar haberimizde…

Belçim Bilgin Fi Dizisine Dahil Oldu

İzlenme rekorları kıran iddialı internet dizisi Fi’nin kamera arkasında neler yaşanıyor? İzleyici karşısında mükemmel bir duruş sergileyen oyuncular, kamera arkasında neler yaşıyor.

Fi’nin kamera arkasında yaşananlar

Fi dizisinde Balerin Ecem karakterine hayat veren başarılı oyuncu Yasemin Allen, Sözcü Gazetesi’nden Melis Bayraktaroğlu’na dizinin kamera arkasında yaşananları anlattı.

Yasemin Allen kimdir?

Sizi en son olarak ‘Çi’ kadrosunda seyretmiştik. Çekimler sırasında ilginç deneyimleriniz olmuştur. Aklınıza geldikçe güldüğünüz bir tanesini bizimle paylaşmak ister misiniz?

Dans edemeyen bir kızı canlandırmam gerekiyordu. Edemeyişi oynamak çok güldürüyordu. Komik anlar yaşandı kamera arkasında. Genel olarak da çok eğlendiğimiz bir setti. Bu yüzden de tek bir anı anlatmak zor olur. Birçok şey aklıma geldiğinde bile hala gülüyorum. Ozan Güven çok komik bir adam. Serenay Sarıkaya harikalar harikası. Armağan Oğuz da öyle. Özellikle de bu üçü varsa sette acayip eğleniyorduk.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler