Ana SayfaDizilerÇukur dizisinin ünlü oyuncusu 19 yıllık eşinden boşandı

İlgili Postlar

Çukur dizisinin ünlü oyuncusu 19 yıllık eşinden boşandı

En son Çukur dizisinde boy gösteren ünlü oyuncu uzun süren evliliğini karşılıklı anlaşarak bitirdi. Çukur dizisinin ünlü oyuncusu 19 yıllık eşinden boşandı.

Final dedikoduları müjdeyi mi getiriyor? Çukur’da büyük bir Cumali sürprizi yaşanabilir!

Pazartesi akşamları Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan dizide öldüğü düşünlen ama öldürülmesi gösterilmeyen ve Çukur’un sürprizlerle dolu akıbetinin ne olduğu belli olmayan Baykal Bey (beyefendi) karakteriyle bu sezonun en çok ön plana çıkan karakterlerinden bir tanesi olan oyuncu, dizideki belirsizliği sonrasında eşinden boşanmasıyla da magazin haberleri gündemine tekrar yer aldı.

Çukur 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Haftaya düğünümüz var!

Medyatava’da yer alan haberde paylaşılanlara göre usta tiyatrocu Burak Sergen, 1999 yılında evlendiği meslektaşı Işıl Sergen’den karşılıklı anlaşarak boşandığı öğrenildi. Cansın Sergen isimli bir çocukları olan Sergen çiftinin anlaşmalı olarak sessiz sedasız yollarını ayırdığı öğrenildiği. Daha önce de haklarında ayrılık haberleri gündeme gelen Sergen çifti, o zamanlar evliliklerini kurtarmayı başarmıştı.

Çukur Dizisi Neden Düşüşe Geçti?

Burak Sergen 19 yıllık eşinden tek celsede boşandı

Evliliklerini kurtarma çabalarını bu kez olumlu olarak sonlandıramayan Burak Sergen ve eşinin son dönemde aralarındaki gerginlikler üst seviyelere ulaşınca birbirlerini daha fazla yıpratmamak ve çocuklarının büyürken bu tabloya şahit olmasının engellemek adına dost kalabilmek için boşanma kararı aldıkları ifade edildi.

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

Geçen haftalarda “Çukur” dizisinden ayrılan Burak Sergen, şu günlerde Zuhal Olcay ile “Aşk Halleri” isimli tiyatro oyununda seyirci karşısına çıkıyor.

Burak Sergen kimdir?

Zuhal Olcay kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler