Ana SayfaDizilerÇukur 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Haftaya düğünümüz var!

İlgili Postlar

Çukur 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Haftaya düğünümüz var!

Çukur dizisinin 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda, inanılmaz detaylar dikkat çekiyor. Özellikle, İdris Koçovalı ve Vartolu Sadettin’in karşılaşması heyecan yaratıyor. Ortalık savaş alanı olmak üzere. Çok çetin zıtlaşmalar çarpıcı sahnelere gebe. Gelin Çukur’un 27. yeni bölüm fragmanını birlikte değerlendirelim…

Çukur Dizisi Televizyon Tarihinde Bir İlke İmza Attı!

Çukur 27. bölüm fragmanı yayınlandı

Vartolu ve İdris Koçovalı karşı karşıya

SHOW TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinin 27. yeni bölüm ilk fragmanı yayınlandı. İdris Koçovalı ve Vartolu, yeni bölüm fragmanında karşı karşıya geliyor. Vartolu Sadettin, İdris Koçovalı’ya resmen meydan okuyor. Vartolu, Koçovalı ailesine karşı açtığı savaşta Koçovalıların yerini alıyor. Vartolu’yu mekanının önünde gören İdris Koçovalı, onu kovmaya çalışınca gerçeği anlıyor. Vartolu’nun mekanını aldığını fark eden İdris, meydan okumanın tadına varmaya başlıyor.

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

Haftaya düğünümüz var!

Vartolu’nun mekanını almasına çok öfkelenen İdris Koçovalı, etrafında toplanan Çukur halkına seslenmeye başlıyor. İdris Koçovalı, “Güzel bir haberim var size. Saadet kızımızı bu akşam istemeye gelecekler. Damadımız helal süt emmiş, namuslu bir arkadaş. Haftaya da düğünümüz var!” diye duyurarak Saadet’e sevdalı olan Vartolu’yu can evinden vuruyor.

Vartolu tek dayanağını kaybediyor

Vartolu, Saadet’i evlendirecek olmalarını engelleyemediği için çok hırslanıyor. Öfkeden deliye dönen Vartolu Sadettin’in, hırsından neler yapacağı merak ediliyor. Vartolu, Saadet’in evlenmesi ile daha da saldırgan bir tavır olacak gibi görünüyor. Hayatında Saadet’ten başka tutunacak dalı olmayan Vartolu, onu da kaybederse daha acımasız olacak.

Çukur 27. bölüm fragmanı

Çukur 27. bölüm ilk sahne

Çukur dizisinin yeni bölümünden yayınlanan ilk sahnede ise, Vartolu’nun Saadet’in evlenmesini engellemek için verdiği mücadele yer alıyor. Selim’e giden Vartolu, “Saadet evlenmeyecek.” diye öfkesini kusuyor. Ancak, Vartolu’nun bu defa çok başarılı olamayacağını bilen Selim, “Babam annemin elini kolunu bağladı. Annem de senin yumuşak karnını arıyor, buldu da. Vurdukça vuracak oradan işte.” diyerek gerçeklerle yüzleşmesini sağlamaya çalışıyor.

Çukur dizisi 27. bölüm ilk sahne

SHOW TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur, 27. yeni bölüm fragmanı dikkat çekici. Sevilen dizi, yeni bölümü ile her Pazartesi günü olduğu gibi bu Pazartesi de SHOW TV ekranlarında.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler