Ana SayfaDizilerSen Anlat Karadeniz 15.Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Tahir ve Nefes Evlenecek Mi?

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz 15.Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Tahir ve Nefes Evlenecek Mi?

Çarşamba akşamının vazgeçilmez dizisi haline gelen Sen Anlat Karadeniz dizisi tüm hızıyla devam ediyor. Son bölüme Tahir’in Nefes’e “Evlenelim” demesi tüm herkesi heyecanlandırmıştı. Peki, Tahir ile Nefes evlenecek mi? Sen Anlat Karadeniz dizisi 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Detaylar haberimizde.

Sen Anlat Karadeniz 15.Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Tahir ve Nefes Evlenecek Mi?

Sen Anlat Karadeniz dizisinin 14. heyecanlı bölümün ardından 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde Yiğit’i geri alabilmek için evlilik kararı alan Nefes ve Tahir tüm izleyenleri heyecanlandırmıştı. Yeni bölüm fragmanında bunu aile üyeleri ile paylaşan Tahir ve Nefes için bu kararın arkasında durmak o kadar kolay olmayacağa benziyor.

“Ben gelinimi seçtim. Rızanızı almaya geldik, biz evleniyoruz.” Sözlerinin damga vurduğu Sen Anlat Karadeniz 15. bölüm fragmanında dikkat çeken bir diğer ayrıntı ise Vedat’ın sinir krizi geçirmesi oldu. İşte Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı!

SEN ANLAT KARADENİZ 15. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Sen Anlat Karadeniz Dizisi Son Bölümde Neler Oldu?

Yiğit’in geçici velayetini kazanan Vedat, yine şeytani bir planın peşine düşer ve oğlunu da alıp otelden ayrılır. Yiğit’in nerede olduğunu bilememek Nefes’i ve Tahir’i çılgına çevirir. Fakat Nefes bunun Vedat’ın oyunu olduğunu anlar Tahir’e sakin olması konusunda uyardı.Bütün bu olanların yani sıra, bir de gayrı ahlaki hayat iddiası yüzünden Nefes Tahir’i kendisinden uzak durmaya zorlayınca, güçlü takımın her bir üyesi ayrı ayrı yerlere savrulur ve ayrı ayrı yanarlar.

Deli Tahir yine deliliğini yapar ve herkesin tekrar bir araya gelmesini sağlar. Ama bu delilik, Vedat’ın daha büyük bir planı devreye sokmasına neden olur. Nefes ve Tahir’in bu plana verdikleri karşılık, Vedat’ın asla tahmin edemeyeceği bir şeydir.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler