Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler 27.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Merve'nin Hamlesi!

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler 27.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Merve’nin Hamlesi!

Salı akşamı sevilerek takip edilmeye devam eden Ufak Tefek Cinayetler tüm hızıyla devam ediyor. Ufak Tefek Cinayetler son bölümde; Merve, Oya’nın eski arkadaşı vasıtasıyla komplo girişiminde bulundu. Öte yandan Merve, hain planıyla Oya ve Serhan’ın arasını bozdu. İşte, Ufak Tefek Cinayetler 27.bölüm fragmanı yayınlandı. Detaylar haberimizde…

Ufak Tefek Cinayetler Oyuncu Kadrosu

Ufak Tefek Cinayetler 27.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Merve’nin Hamlesi!

Çocuğunun olması umudu ile anıdan karşısına çıkan eski okul arkadaşına tedavi olmayı kabul eden Oya’nın durumu gittikçe kötüye gidiyor. Eski okul arkadaşı ile Merve’nin oyununa gelen Oya’nın son durumu ne olacak? Oya’nın okul arkadaşı Elif neden Merve’yle işbirliği yaptı?

Ufak Tefek Cinayetler Son Bölümde Neler Oldu?

Oya ve Merve arasındaki muazzam çatışma gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Merve intikam planına başladı. İki kadın arasındaki muazzam çatışmanın başlaması diziyi takip edenleri oldukça heyecanlandırıyor. Artık ateşin önünde kimse duramaz.

Bu arada Oya’nın hayatında çok heyecan verici bir gelişme var. Oya’nın en çok istediği olacak mı? Yoksa bu isteği onun sonu mu olacak? Herkes bu sorunun cevabını merak ediyor.  Arzu, o yumruğun intikamını tam da kadınca bir oyunla alacak. Mehmet’i oyuna çekiyor. Kare as’ın dördüncüsü Pelin’in ise başına çorap örülmekte! Tam da evinin içinde, farkında olmadığı bir tehlike var. Taytay’ını kaybetmesi, an meselesi. Tüm hızıyla devam eden Ufak Tefek Cinayetler dizisi salı akşamı yayınlanacak.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler