Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler Dizisi Oyuncuları Kimlerdir? Dizi Kadrosunda Kimler Var?

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Oyuncuları Kimlerdir? Dizi Kadrosunda Kimler Var?

Ufak Tefek Cinayetler dizisi Star TV’de bu sezon yayınlanmaya başladı. Geçmiş ve şimdiki zamanda yaşanan olay örgüleriyle, gizemli bir cinayetin aydınlatılmasını, izleyicilerle buluşturan dizi film; sıra dışı konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla, ilk bölümünden beri büyük beğeniyle izleniyor.

24 Ekim Salı günü akşamı, Star TV’de yayınlanmaya başlayan Ufak Tefek Cinayetler dizisi, heyecanlı ve merak uyandıran konusu ve başarılı oyuncularıyla çok büyük ilgi gördü. Her yeni bölümünün sabırsızlıkla beklendiği ve her bölümünden sonra acaba şimdi ne olacak? Katil kim? Maktul kim? Sorularıyla izleyicilerin zihinlerini meşgul eden Ufak Tefek Cinayetler dizisi, çok kısa sürede TV ekranlarının fenomenleri arasına girdi.

Ay Yapım tarafından; yapımcılığını Kerem Çatay, Pelin Diştaş Yaşaroğlu’nun üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı dizi filmin; yönetmen koltuğunda Ali Bilgin bulunuyor.

Ufak Tefek Cinayetler dizisi oyuncu kadrosunda ise; Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Yıldıray Şahinler, Bade İşçil, Ferit Aktuğ, Selim Bayraktar, Tansu Biçer, Duygu Sarışın, Hayal Köseoğlu, Hülya Böceklioğlu ve Altuğ Görgü yer alıyor.

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Oyuncu Kadrosu

 OYA-Gökçe Bahadır:

Gökçe Bahadır, 9 Kasım 1981’de İstanbul’da doğmuştur. Akademi İstanbul Radyo Televizyon Bölümünden mezun olmuş ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. Radyo Programcılığı yaparak çalışma hayatına başlayan güzel oyuncu, VJ’lik ve TV sunuculuğu ile televizyon kariyerine ilk adımını atmıştır. “Tatlı Hayat, Beşik Kertmesi, Mühürlü Güller, Hayat Bilgisi, Yaprak Dökümü, Kayıp Şehir, Hatırla Gönül” gibi dizi filmlerde roller almıştır.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde başarılı ve yardımsever bir doktor olan Oya, Merve ve ekürisinin liseden arkadaşlarıdır. Sert ve dik duruşlu olsa da merhametli birisidir. Görüntüsü, tavırları ve seviyesiyle diğer kadınlardan net bir şekilde ayrılıyor. Yıllar sonra, lisedeyken yaşadığı eski muhiti olan Sarmaşık’a geri dönen Oya, Merve ve ekibinin sahte dostluklarıyla yeniden baş başa kalır. Bu kez, arı kovanına çomak sokan Oya; savaş meydanına çıkar.

Gökçe Bahadır Kimdir?

MERVE-Aslıhan Gürbüz:

Aslıhan Gürbüz, 16 Şubat 1983 tarihinde Çanakkale‘de doğmuştur. Aslen Eskişehir Seyitgazili’dir. Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. “Bir Bulut Olsam, Yahşi Cazibe, Zeytin Tepesi gibi çalışmalarda yer almıştır.

Merve, kızlar grubunda olduğu kadar Sarmaşık’ta da liderlik ve akıl hocalığı yapan bir kadındır. Arı kovanının kraliçesi olan Merve, herkesin hayatını kontrol eden ve gizli kapaklı hükmeden birisidir. Bir kızı olan Merve, Serhan ile evlidir. Rekabeti seven, liderlik hırsından ölen, cesur ve zeki bir manipülasyon ustasıdır.

Aslıhan Gürbüz Kimdir?

PELİN-Bade İşçil

Bade İşçil, 8 Ağustos 1983’te İstanbul’da doğmuştur. Ailesi Bulgaristan ve Romanya göçmenidir. Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tasarım Bölümünden mezun olmuştur. TV hayatı ilk kez Star TV’de yayınlanan “Evlere Şenlik” adlı program sunuculuğu ile başlamıştır. İstanbullu Gelin’in Esma Sultanı İpek Bilgin’den oyunculuk dersleri almıştır. “Gülpare, Metropol Cafe, Ezel, Kuzey Güney” gibi dizilerde ve reklam filmlerinde roller almıştır.

Dizide, Merve’nin ekürisi olan Pelin; takıntılı ve aşırı kıskanç bir şekilde eşi Taylan’a aşıktır. Bir oğlu olan Pelin, güzelliğinin altında, çok karanlık yönlerini ustaca saklamaktadır. Lise yıllarından beri aşık olduğu Taylan’ı kaybetmemek için gözünü bile kırpmadan her şeyi yapabilecek bir kadındır.

Bade İşçil kimdir?

ARZU-Tülin Özen

Tülin Özen, 24 Aralık 1980’de İskenderun’da doğmuştur. Aslen Artvinlidir. İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümünü 3. Sınıftayken bırakarak, Yeditepe Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümüne devam etmiş ve mezun olmuştur. Devlet Tiyatrolarında oyunculuk yapmıştır. “En Son Babalar Duyar, Beyaz Gelincik, Aldırma Gönül, Üsküdar’a Giderken, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Aşk ve Gurur, Masum” gibi dizi filmlerde roller almıştır.

Arzu, kızlar grubunun diğer üyesidir. Mehmet’le evlidir ve iki çocuğu vardır. Çok marifetli, evcil bir ev hanımı olduğu gibi iyi bir annedir. Merve’nin grubunun en ılımlı ve sakin kadını olsa da sorunlu birisidir.

Tülin Özen Kimdir?

SERHAN-Mert Fırat

Mert Fırat, 10 Ocak 1981’de Ankara’da doğmuştur. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezundur. Birçok tiyatro oyunu ve sinema filminde başarılara imza atan Fırat; “Bizim Evin Halleri, Yersiz Yurtsuz, Binbir Gece, İntikam” gibi dizi filmlerde roller almıştır.

Dizi filmde Serhan, Merve’nin kocasıdır. Çok centilmen bir beyefendi olmakla birlikte az konuşan, zeki ve dürüst birisidir. Merve’nin yalan ve entrikalı hayatının tam tersi bir adam. Hem iş adamı hem de Sarmaşık cemiyetindeki kişilerin finansal yatırımlarının portföy yöneticisidir.

Mert Fırat Kimdir?

EDİP-Selim Bayraktar

Selim Bayraktar, 17 Haziran 1975’te Irak-Kerkük’te doğmuştur. Babası Köyceğizli, Annesi Kerkük Türkmen’idir. Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezundur. Sirkte; palyaçoluk, illüzyon ve akrobasi çalışmaları yapmıştır. Diyarbakır ve Antalya Devlet Tiyatrolarında çalışmıştır. Birçok tiyatro ve sinema filminde görev almıştır. “Köprü, Bir Bulut Olsam, Muhteşem Yüzyıl, Çoban Yıldızı” gibi dizi filmlerle daha çok tanınmıştır.

Edip, kızların lisedeki edebiyat öğretmenleridir. Merve ve ekürisinin Oya ile beraber mağdur ettikleri diğer kilit isimdir. Editörlük yaparak hayatını sürdürüyor. Bohem bir yaşam tarzı olan kadınların ruhundan çok iyi anlayan hoş bir adamdır.

Selim Bayraktar Kimdir?

TAYLAN-Ferit Aktuğ

Ferit Aktuğ, 17 Kasım 1978’de Adana’da doğmuştur. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat Bölümü mezunudur. “Koçum Benim, Kavak Yelleri, Kampüsistan, Haziran Gecesi, Kördüğüm” gibi dizi film yapımlarında roller almıştır.

Taylan Pelin’in kocasıdır. Kayınpederinin şirketinde çalışması onu her anlamda Pelin’e bağımlı hale getirmiştir. Eğlenceli, ağzı laf yapan ve büyümemiş biridir. Pelin’in kontrolcü ve kıskanç tavırlarından kimi zaman bunalan, gözü dışarıda bir adamdır.

Ferit Aktuğ Kimdir?

MEHMET-Yıldıray Şahinler

Yıldıray Şahinler, 7 Şubat 1968’de İstanbul’da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezundur. 1988-2007 yılları arasında İstanbul Şehir Tiyatroları bünyesinde çalışmış ve birçok tiyatro oyununda başarılı performanslar sergilemiştir. “İçerde, Ulan İstanbul, Avrupa Yakası” gibi dizi film çalışmalarında rol almıştır. Dizi filmde Mehmet, Arzu’nun eşidir. Altın tüccarlığı yapmaktadır. Zeki, yalancı ve sadakatsiz bir eştir.

Yıldıray Şahinler Kimdir?

Ekrem Bey – Zafer Diper

Zafer Diper Kimdir

Zafer Diper kimdir?

Betül Aksak – Dilek Güven

Dilek Güven Kimdir

Dilek Güven Kimdir?

Dizi Filmin Konusu Nasıl?

Ufak Tefek Cinayetler dizisi, lise yıllarından beri birbirlerini tanıyan ve arkadaş olan, farklı karakterlerdeki dört kadının aralarındaki; güç, kin, intikam ve hırs savaşıyla süren hesaplaşmaların, cinayetle sonuçlanmasını konu alıyor.

Merve, Arzu ve Pelin’in lise yıllarında mağdur ettikleri Oya arasında yaşanan hikaye, yıllar sonra Oya’nın doktor olarak, eski oturduğu muhit olan Sarmaşık’a geri dönmesiyle başlar ve savaşa döner. Arkadaş-mış gibi davranan bu dört kadının, aralarındaki çekişmelerin sonucu cinayete varır. Fakat; katil kim? Maktul kim? Sorularının cevabı, cinayet masası komiserlerinin, geçmiş olayları sorgulamasıyla gün ışına çıkacaktır. Komiser Kemal ve Derya, kadınların bu anlaşılmaz ve karanlık taraflarını da çözebilecek midir?

 

 

 

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler