Ana SayfaKimdirBade İşçil kimdir?

İlgili Postlar

Bade İşçil kimdir?

Ekranaların sevilen  Ufak tefek cinayetler dizisi ile canlandırdığı karakterle ünlenen Bade İşçil kimdir? Ünlü oyuncunun yaşı, nereli olduğu, evlilikleri, hangi dizi ve filmlerde rol aldığı gibi kariyeri ve özel hayatı ile ilgili merak edilenler Bade İşçil kimdir haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Bade İşçil nerede doğmuştur? Bade İşçil aslen nereli?

Güzel oyuncu Bade İşçil İstanbul da doğmuştur. Bade İşçil aslen Bulgaristan göçmenidir.

Bulgaristanlı ünlüler

Bade İşçil şuan kaç yaşında? Bade İşçil hangi burç?

Bade İşçil şuan 35 yaşındadır. Bade İşçil aslan burcudur?

Bade İşçil Kimdir?

Son olarak 2013 yılında Kıvanç Tatlıtuğ ve Buğra Gülsoy’un başrollerini paylaştığı Kuzey Güney dizisi ile izleyici karşısına çıkan Bade İşçil, 8 Ağustos 1983 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Ailesi aslen Bulgaristan ve Romanya göçmenidir. 1999 yılında anne ve babasının boşanmasının ardından annesinin yanında yaşadı.

Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tasarım Bölümünde lisans eğitimi alan Bade İşçil, ilk olarak Mahsun Kırmızıgül tarafından keşfedildi. Barış Manço’nun cebaze törenine katılan Mahsun Kırmızıgül, orada Bade İşçil’i fark etmesi ile İşçil’in hem kariyeri hem de özel hayatında yeni bir dönem de başlamış oldu. Yaklaşık 5 yıllık ilişki yaşayan Mahsun Kırmızıgül ve Bade İşçil, 5 yılının sonunda yollarını ayırdı.

Bu ilişki Bade İşçil için dönüm noktası oldu. İlk profesyonel olarak Star’da yayınlanan Evlere şenlik isimli programda sunuculuk yaparak televizyon dünyasına adım atan Bade İşçil, daha sonra oyunculuğa geçiş yaptı. Bade İşçil’in oyunculuğa geçmesi ünlü yönetmen Andaç Haznedaroğlu sayesinde oldu.

Ufak Tefek Cinayetler Dizisinin İnanılmaz Düşüğü Şaşırtı!

Haznedaroğlu’nun yönetmenliğinde çekilen Gülpare isimli Tv dizisinde oyunculuğa başlayan İşçil, İpek Bilgin ve Ümit Çırak gibi usta oyunculardan eğitim aldı. 2007 yılında Cine5 ekranlarında yayınlanan “Metropol Cafe” isimli komedi dizisinde rol aldı. 2009-2011 yılları arasında Ay Yapım tarafından çekilen “Ezel” dizisinde Şebnem Sertuna karakterinie hayat verdi.

Başarılı oyuncunun en büyük çıkışı Kuzey Güney dizisi ile oldu. Ezel dizisinin final yapmasının ardında Kıvanç Tatlıtuğ ve Buğra Gülsoy’un başrollerini paylaştığı Kuzey Güney isimli dizinin oyuncu kadrosuna katıldı.

Güzel oyuncu dizide Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy, Öykü Karayel, Merve Boluğur, Mustafa Avkıran, Semra Dinçer, Zerrin Tekindor, Hale Soygazi, Kaan Taşaner ile birlikte rol aldı. Oyunculuğu yanı sıra Moda ve Tasarım’a merak salan güzel oyuncu bu alanda eğitim aldı.

Bade İşçil, 31 Mayıs 2013 tarihinde ünlü işadamı Malkoç Sualp ile dünya evine girdi.  2015 yılının Temmuz ayında boşanma davası açtı Çift evliliklerini 2016 yılında bitirdiler.Bu evliliğinde 9 Ağustos 2014 tarihinde Azur adında bir erkek çocuğu oldu.

Bade İşçil Dizi ve Filmleri

 2006 – Gülpare

2007 – Metropol Cafe

2009-2011 – Ezel

2011-2013 – Kuzey Güney

2017-2018 Ufak Tefek Cinayetler

Bade İşçil Ödülleri

2012- Ayaklı Gazete TV Yıldızları, En İyi Yardımcı Kadın Drama Oyuncusu, Kuzey Güney

2012- Galatasaray Üniversitesi, En İyi Kadın Oyuncu, Kuzey Güney

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler