Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler Dizisinin İnanılmaz Düşüşü Şaşırttı!

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler Dizisinin İnanılmaz Düşüşü Şaşırttı!

Yönetmenliğini Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer’in üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı başrollerini ise Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz, Osman Sonant, Tülin Özen, Yıldıray Şahinler, Bade İşçil, Ferit Aktuğ, Tansu Biçer, Ushan Çakır, Duygu Sarışın, Hayal Köseoğlu’nun paylaştığı Ufak Tefek Cinayetler, yeni sezonu ile aradığı başarıyı yakalayamadı…

Ufak Tefek Cinayetler’den Bizim Hikaye’ye Oyuncu Transferi!

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Neden Düşüşe Geçti?

Geçtiğimiz sezonun iddialı dizileri arasında yer alan Ufak Tefek Cinayetler dizisi, yeni sezonda ise düşüşe geçti! 2 Ekim Salı akşamı izleyicilerle buluşan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 35. yeni bölümü ekranda yerini aldı. Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil, Tülin Özen, Ferit Aktuğ gibi iddialı isimlerin buluştuğu dizinin yeni sezondaki görünümü daha dikkat çekiciydi. Fakat dizi hızlı bir düşüş sergiledi. Dizinin yeni karakterleri Kerim Adil Sağlam ve Emre Çelen, bir hayli ilgi görmüştü. Ancak Kadın dizisinin başlaması ile birlikte Ufak Tefek Cinayetler’in  düşüşe başladığı da görülüyor. Ufak Tefek Cinayetler’in reyting sonuçları…

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Oyuncuları Kimlerdir? Dizi Kadrosunda Kimler Var?

2 Ekim Reyting Sonuçları…

Ufak Tefek Cinayetler dizisi AB grubunda 6.33 reyting ve 16.28 izlenme payı ile 4. sırada yer alabildi. Tüm kişiler kategorisinde ise dizi 3.85 reyting ve 10.15 izlenme payı ile 9. sırada kendisine yer bulabildi.

25 Eylül Reyting Sonuçları…

Dizinin geçen hafta ekrana gelen 34. bölümü tüm kişilerde 4.98 reyting ve 13.4 izlenme payı ile 4. olmuştu. AB grubunda ise 7.41 reyting ve 19.46 izlenme payı ile 3. sırada yer almıştı.

18 Eylül Reyting Sonuçları…

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni sezon başlangıcı ise müthiş olmuştu. Tüm kişilerde 5.71 reyting ve 16.57 izlenme payı ile birinci olan dizi, AB grubunda ise 7.48 reyting ve 21.87 izlenme payı ile yine ilk sıradaydı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler