Ana SayfaKimdirDilek Güven Kimdir?

İlgili Postlar

Dilek Güven Kimdir?

Deneyimli oyuncu yakın geçmişte pek çok projede karşımıza çıkmıştı ve deneyimini yepyeni dizilerde de paylaşmaya devam ediyor. Dilek Güven kimdir? Dilek Güven hakkında bilmeniz gerekenler ve biyografisi haberimizde.


Bugün Doğan Ünlüler

Dilek Güven Kimdir?

Dilek Güven, Ankara’da ilk, orta ve lise öğrenimini tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü’nü kazanmış ve başarıyla mezun olmuştur. 2009 senesinden beri Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü’nde eğitmen olarak görev almaktadır. Yakın geçmişte Atv ekranlarında yayınlanan “İkisini de Sevdim” isimli dizide ekranlarda yer almıuştır. Daha önce Olacak O Kadar, Son, Kayıp Şehir ve Karadayı gibi projelerde de yer almıştır.

Son dönemin fenomen dizisi Ufak Tefek Cinayetler oyuncu kadrosuna katılmıştır. Ufak Tefek Cinayetler’de Serhan’ın annesi rolüyle karşımıza çıktı. Ufak Tefek Cinayetler’in 17. bölümünde başrol oyuncularından Mert Fırat’ın canlandırdığı Serhan karakterinin annesi olarak diziye dahil olmuştur.

Ufak Tefek Cinayetler Oyuncuları

Dilek Güven Nereli? Dilek Güven Kaç Yaşında?

Deneyimli oyuncu 1 Ocak 1966 doğumlu, şu an 52 yaşında. 1 Ocak 1966 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen Dilek Güven Ankaralıdır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler