Ana SayfaKimdirZeynep Alkan kimdir?

İlgili Postlar

Zeynep Alkan kimdir?

Özellikle sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile medyada adından sık sık söz ettiren genç oyuncu Zeynep Alkan kimdir? Sanatçı bir aileden gelen Zeynep Alkan, hangi iki ünlü ismin kızı? Zeynep Alkan, nerede ve ne zaman dünyaya geldi, oyunculuk deneyimine nasıl adım attı? Boyu, kilosu, göz rengi nedir, kardeşi var mı? Zeynep Alkan hakkında her şey haberimizde…

Son zamanlarda adeta yıldızı parlayan genç oyuncu Zeynep Alkan, birbirinden ünlü ve usta oyuncu olan Canan Hoşgör ve Hamdi Alkan’ın kızıdır. Alkan, 26 Mayıs 1998 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Ailesi tarafından aslen Hataylıdır. Ünlü oyuncunun Ayşe isimli bir de kız kardeşi vardır.

Zeynep Alkan, henüz 12 yaşındayken Hisar Eğitim Vakfı Okullarında okuduğu esnada bazı tiyatro oyunlarında rol alarak ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Ayrıca Alkan, 2 yıl Kadıköy Devlet Konservatuarı’nda yarı zamanlı olarak viyola eğitimi almıştır.

2016 yılında Hayat Bazen Tatlıdır isimli televizyon dizisinde rol alan ve bu dizi sonrasında herkes tarafından tanınmaya başlayan Zeynep Alkan, özellikle sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar ve videoları ile dikkat çekiyor.

Şu an 19 yaşında olan Zeynep Alkan’ın boyu 1.65 cm ve kilosu 49 kg.’dır. Duru bir güzelliğe sahip olan Zeynep Alkan’ın son derece dikkat çekici yeşil renk gözleri vardır. Ayrıca, saç rengi de siyahtır.

Zeynep Alkan’ın anne ve babası yıllar önce evliliklerini noktaladılar. Babası Hamdi Alkan, kendisi gibi oyuncu olan Selen Görgüze ile ikinci evliliğini yapmıştır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler