Ana SayfaDizilerFinal dedikoduları müjdeyi mi getiriyor? Çukur’da büyük bir Cumali sürprizi yaşanabilir!

İlgili Postlar

Final dedikoduları müjdeyi mi getiriyor? Çukur’da büyük bir Cumali sürprizi yaşanabilir!

Show TV’de yayınlanan pazartesi akşamlarının fenomen dizisi Çukur’da herkes dizinin başından beri Cumali karakterini merak ediyor. Son dönemde reytinglerinde düşüş olduğu gözlemlenen Çukur’da 27. bölümde Cumali sürprizi yaşanması bekleniyor.

Yamaç’ın abisi Cumali Koçovalı karakterini kim canlandıracak?

Geçen bölümde kolunu görmüştük, Cumali sürprizi geliyor mu?

Dizinin ilk bölümlerinde Koçovalı ailesinin büyük abisi Kahraman karakterinin kahve önünde silahlı saldırı sonucu öldürülmesinden sonra Mustafa Üstündağ diziden ayrılmıştı.

Mustafa Üstündağ gibi önemli bir oyuncunun sadece bir kaç bölümde harcanması ciddi eleştirilere neden olurken, Kahraman’ın ikizi olan Cumali Koçovalı olarak yeniden diziye ilerleyen bölümlerde dahil edileceği iddia edilmişti.

Mustafa Üstündağ kimdir?

En azından izleyeciler bu beklenti içindeydi ve heyecanla Cumali’nin gelmesini bekledi.

Çukur Dizisi Neden Düşüşe Geçti?

Aradan geçen 26 bölüm boyunca, Cumali’nin seyrek de olsa adı geçti ama yüzü gösterilmedi. Mustafa Üstündağ’ın iki dizide birden oynama ihtimali olmadığı için, Çukur’a dönmesi de imkansız hale geldi. Mustafa Üstündağ’ın ise Show’un yeni dizisi Tehlikeli Karım kadrosunda olduğu öğrenilince odak oynayabilecek boşta olan oyunculara yöneldi.

Tehlikeli Karım’ın reytingleri kötü gidince 6. bölümde final yapılmasına karar verildi ve çekimlerine son verildi.

Çukur 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Haftaya düğünümüz var!

Sosyal medyada Çukur’un izleyicileri, geçtiğimiz hafta Sultan Ana’nın cezaevine telefon ettiği ve sadece elindeki tespihle kolundaki dövmesini gördüğümüz Cumali’nin Mustafa Üstündağ olabileceği tahminleri de tekrar gündeme geldi.

Heyecan veren bu sahne sonrasında Mustafa Üstündağ’ın Cumali olarak dönüp dönmeyeceğini göreceğiz ancak Cumali ile ilgili uzun soluklu bir söylenti kulislerde konuşuluyor.

Çukur’daki Küfürlü Sahneye Tepki Yağdı! Ancak Eleştiri Küfüre Değildi!

Cumali Koçovalı Karakterini Kim Canlandıracak?

Cumali Koçovalı karakterini, Ufuk Bayraktar’ın oynayacağı ile ilgili söylentiler dolaşıyor. Ufuk Bayraktar, son olarak Vatanım Sensin’de Dağıstanlı karakterini canlandırıyordu ve uzun süre önce diziden ayrılmıştı.

Ufuk Bayraktar kimdir?

Şu an sadece söylenti olarak duruyor çünkü Cumali ile ilgili yapım şirketinden bir açıklama yapılmadığı gibi henüz yayınlanan fragmanlarda da görünmüyor.

Yalnızca kolunu gördüğümüz hapisten çıkıp Çukur’a dönmesi beklenen Cumali Koçovalı karakteri olarak Mustafa Üstündağ olması ümitleri de iyice arttırıyor.

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

Senaryosu dizinin gidişatına göre değerlendirilip düzenlenen Çukur’un yapımcısı izleyicinin, Kahraman karakteri öldüğünden bu yana sosyal medyadan gelen tepkilere göre dizinin müdavimlerine bir sürpriz yapabilir!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler