Ana SayfaDizilerAvlu’da yeni dönem! Deniz evrim geçirecek!

İlgili Postlar

Avlu’da yeni dönem! Deniz evrim geçirecek!

Yeni diziler arasından iddialı bir başlangıç yaparak büyük ses getiren Avlu dizisinde bütün dengeler değişiyor. Dizinin masum ama suçlamalar karşısında çaresiz kalan karakteri Deniz, tam anlamıyla evrim geçiriyor. Deniz, Kudret ve Azra’dan daha acımasız olabilir mi? Detaylar haberimizde…

Avlu’ya bir oyuncu daha katılıyor…

Avlu dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak?

Avlu dizisi, ilk bölümü ile yakaladığın büyük çıkışı, hala daha başarılı şekilde sürdürüyor. Bir bir final yapan dizilerin arasından sıra dışı ve gerçekçi hikayesi ile sıyrılan Avlu, bu hafta 6 yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Avlu dizisinin yeni bölümünde, şimdiye kadar şahit olduğumuz tüm dengeler alt üst olacak. Avlu’da yeni bir dönem başlıyor.

Avlu dizisinin Perşembe akşamı yayınlanacak 6. yeni bölümünde, Kudret’in yanında yer alan mahkumlar tarafından acımasızca dövülmesinin etkilerini ve sonuçlarını izleyeceğiz. Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümünde, Kudret’in kızı Ecem ile tehdit ettiği Deniz’in, Kudret’e meydan okumasını izlemiştik. Deniz’in beklenmedik çıkışının etkileri, hemen kendini göstermeye başladı. Kudret, yanında yer alan mahkumlara Deniz’i öyle bir dövdürdü ki, Deniz son olarak yerde kan revan içinde yatıyordu.

Avlu dizisi oyuncu kadrosu

Kudret’in intikamı, Deniz’i sindirmek yerine adeta kamçılıyor. Deniz, Azra’yı da arkasına alarak Kudret’e savaş açıyor. Deniz’in, Kudret ile mücadelesi ekran başındaki izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatacak.

Deniz, revirde yaralarının iyileşmesini beklerken, cezaevi müdürü Melis ona bunu kimin yaptığını öğrenmeye çalışır. Ancak, Deniz artık bambaşka biri olmaya karar verir ve Kudret’ten intikamını kendi yollarıyla almaya karar verir. Bu nedenle, Melis’e gerçeği söylemez.

Kudret, cezaevi müdürü Melis’e de meydan okuyor. Onu durdurmaya çalışan Melis’e, kendisini durdurmasının mümkün olmadığını açık açık söylüyor.

Ayrıca, Kudret’in oğlunu kullanarak Deniz’in kızı Ecem’i avucunun içine alma planları suya düşüyor. Kudret’in oğlu, annesinin beklentisinin tam tersi Ecem’e zarar vermekten çok ona aşık olmaya başlıyor. Kudret, bu defa da oğlunu Deniz’in kızı Ecem’den kurtarmaya çalışıyor.

Kudret’in bir diğer meselesi de, kocasının evlenmek istediği sevgilisi ile. Kudret, kocasının, uğruna boşanmak istediği sevgilisinin ipini çekmeye hazırlanıyor.

Avlu dizisi 6. yeni bölüm fragmanı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler