Ana SayfaDizilerSavaşçı, bu akşam çok ağlatacak! Kağan Yüzbaşı şehit mi oldu? Berk Oktay...

İlgili Postlar

Savaşçı, bu akşam çok ağlatacak! Kağan Yüzbaşı şehit mi oldu? Berk Oktay diziden ayrılıyor mu?

Kılıç Timi’nin teröristlere karşı verdiği mücadelenin anlatıldığı Savaşçı dizisi bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek. Dizinin merakla beklenen yeni bölümünde izleyicileri gözyaşlarına boğacak sahneler yer alacak. Özellikle, Kağan Yüzbaşı’nın başına gelenler izleyiciler paniğe sürüklüyor. Savaşçı dizisinin yeni bölümünden merak edilen detaylar haberimizde…

Savaşçı ve Avlu’nun Yapım Şirketinin Yeni Dizisi Oğlum’dan Son Gelişmeler

Savaşçı dizisinde heyecan dorukta

FOX TV ekranlarının Kılıç Timi’nin teröristlere karşı vatanları uğruna verdiği savaşı konu alan Savaşçı dizisi, bu akşam 42. yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Geçtiğimiz haftadan bugüne sabırsızlıkla beklenen dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merak ediliyor. Savaşçı dizisinin yeni bölümünde Kağan Yüzbaşı şehit mi oluyor? Hain teröristlerin kurduğu tuzağa düşüyor mu? Albay Kopuz’un söyledikleri izleyiciyi telaşlandırıyor.

Berk Oktay kimdir?

Kılıç Timi tehlikede

Savaşçı dizisinin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde, Kılıç Timi karargahta eğlencede olduğu sırada kırsaldan saldırı olduğu haberi geliyor. Saldırıyı gerçekleştirenlerin, Çeto ve Roza olduğunu ve doktorları rehin aldıklarını öğrenen Kopuz, Kılıç Timi’ni hemen harekete geçirir. Albay Kopuz’un emri ile hemen hazırlanan ve kırsala hareket eden Kılıç Timi, büyük bir tehlike altına girer. Çeto ve Roza’nın izini süren Kılıç Timi, asıl hedefin çok daha büyük olduğunu öğrenir. Tim, farklı bir örgüte mensup olan oldukça tehlikeli iki teröristin izine ulaşıyor.

Yüzbaşı Kağan şehit mi oldu?

Dizide çetin bir mücadelenin içine giren Kılıç Timi, operasyon sırasında büyük bir tehlikenin içine girer. Operasyon sırasında bir patlama gerçekleşir. Patlamada, Kağan Yüzbaşı enkazın altında kalır. Heyecan yaratan sahnede Albay Kopuz’un “Kağan Bozok’un kanını yerde bırakmayacağım, bunu onlara ödeteceğim.” sözleri, Bozok’un şehit olmuş olabileceğini hissettiriyor. Kağan Yüzbaşı, hainlerin tuzağına düşerek şehit mi oldu? Herkes merakla bu sorunun yanıtını ararken, dizinin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde sorunun yanıtı ortaya çıkacak.

Savaşçı dizisi 42. yeni bölüm 1. fragmanı

Savaşçı 42. yeni bölüm 2. fragmanı

FOX TV ekranlarının vatan uğruna fedakarca mücadele eden Kılıç Timi’nin yaşadıklarını konu olan iddialı dizisi Savaşçı, bu akşam 42. yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler