Ana SayfaDizilerSurvivor 2018 Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Survivor Turabi Diskalifiye Edildi Mi?

İlgili Postlar

Survivor 2018 Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Survivor Turabi Diskalifiye Edildi Mi?

Survivor’da bu haftaya Turabi’nin agresif hareketleri, yenildiği oyunda oyun aletine vurup elini kesmesi ve son olarak da kavgası damga vurmuştu. Peki bu kadar vukuatın üzerine Turabi elenecek mi? Survivor Turabi diskalifiye oldu mu? Survivor’da kim elendi? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Detaylar haberimizde…

Turabi Çamkıran Kimdir?

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor 57. bölümde izleyenler nefeslerini tuttu ve en az dokunulmazlık oyununu kimin kazanacağını merak ettiği kadar Turabi’nin diskalifiye edilip edilmediği ve Acun Ilıcalı’nın yapım ekibiyle birlikte aldığı kararı merak ediyordu. Peki Survivor’da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Bu akşam ekrana gelen dokunulmazlık oyununda heyecan en üst seviyelerdeydi. Survivor 57. bölümde Turabi ve vukuatları hakkında merak edilen sorular Survivor 2018’in son bölümünde açıklığa kavuştu.

Survivor Son Bölümde Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı? Ümit Karan Çıldırdı, Üstlerine Yürüdü!

TV8 ekranlarında yayınlanan, takımların düzenlenmesi sonrası ön plana çıkan ve her bölümde yepyeni heyecanların yaşandığı Survivor 57. bölüme Turabi’nin bu haftaki vukuatları damga vurdu. Acun Ilıcalı da Turabi hakkında verilen kararı açıkladı. Survivor’da dokunulmazlık oyununu uzun bir kaybetme serisi sonrası kazanan Ünlüler oldu. Survivor’da eleme adayları oylama neticesinde 4er oy ile Murat ve Yağmur oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Hilmicem ise Birsen ismini verdi ve 3 elenme adayı belli oldu.

Berna Canbeldek Survivor’dan Neden Ayrıldı?

Acun Ilıcalı, Turabi’ye Tepki Gösterdi. Turabi Elendi mi?

Cumartesi akşamı yayınlanan son bölüme dokunulmazlık oyunundan daha fazla Turabi gerilimi damga vurdu. Dokunulmazlık oyununda gerilimin üst seviyeye çıktığı  zamanlarda kendi alanlarında parkurdaki mücadeleyi büyük bir heyecanla izleyen gönüllüler takımının arkasına gelen Turabi, Anıl’a omuz attığı omuzun ardından tartışmanın başlamasına neden oldu. Turabi ile Anıl arasında yaşanan tartışma sonrasında, Anıl’ı savunan Hakan, Turabi’nin küfürlerine maruz kalıyor. Yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, Turabi’ye oyun esnasında “Ben seni uyardım, oyunun başında kötü bir söz söyledi. Gönüllüler tarafında olman manasız. Sonra çizgi çektin, buraya geçemezsin, kendi kurallarını koymaya başladın. Biz kimseye burada gider yaptıramayız. Burası Turabi’nin çiftliğine dönmüş, gerekli açıklamayı konseyde yapacağız” ifadesiyle en başta uyardığını ancak Turabi’nin kendi kurallarını koymayı tercih ettiğini ifade ederek konuyla ilgili konseyde kararı açıkladı. Turabi Elendi mi?

Acun Ilıcalı, Survivor birleşme partisinin sürprizini açıkladı: Bu yıl bir ilki yaşayacaksınız!

Turabi Diskalifiye Edildi mi?

Survivor 2018 konseyinde Acun Ilıcalı, Turabi ile ilgili kararı açıkladı. KArarın açıklanması ile Turabi’nin diskalifiye edilmediği ortaya çıktı. Bununla birlikte Turabi ilerleyen süreçteki 5 oyunda yer alamayacak ve benchteki yerini alamayacak. Dokunulmazlık ve ödül oyunlarında yer alamayacak olan Turabi sadece bireysel oyunlarda yer alabilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler