Ana SayfaKimdirTurabi Çamkıran Kimdir?

İlgili Postlar

Turabi Çamkıran Kimdir?

Turabi Çamkıran Kimdir?

Hepimizin Survivor’da yaşadığı ada hayatında kendine hayran bırakan Turabi Çamkıran, zor yaşamlardan buraya gelmiş, doğal ve kalıplaşmış cümleleriyle, diğer yarışmacılara meydan okumasıyla akıllarda iz bırakan ve bu sene 3. kez Survivor yarışmasında olan Çamkıran’ın hayatı haberimizde.

Turabi Çamkıran’ın Hayatı

Turabi Çamkıran kimdir, Turabi Çamkıran, 1987 yılında Mersin, Erdemli’de doğmuştur. Turabi  Çamkıran aslen Kahramanmaraşlı’dır ama çocukluğu Mersin de geçti. Mersin Toroslar Lisesi ve Gazi Lisesi’nde okudu fakat mezun olamadı. Asıl mesleği terziliktir. Hiphop Street Dans haricinde Break Dans ve birçok farklı dansı yapabiliyor.Çocukluk yıllarında dövüş sporlarına merak saldı.

Turabi Çamkıran, Mersin’de amatör şekilde tekvando, box ve muay thai ile uğraştı. Daha sonra da yerinde öğrenmenin daha iyi olacağına inanarak  “Muay Thai” öğrenmek için Tayland’a gitti ve burada yerinde eğitim ile teknik ve fiziğini geliştirerek dövüşçüye dönüştü. Tayland‘ta gösteri amaçlı yapılan gerçek dövüşlere katılarak para kazanmıştır.Aynı zaman da MMA (kafes dövüşü) maçlarında da birçok ülkede müsabakalara katıldı.

Turabi Çamkıran, 2008 yılında 4.sezon “Benimle Dans Eder misin ?” dans yarışmasına katılmış, 6. Hafta üçüncü olarak elenmiştir.2013 yılında Acun Ilıcalı‘nın hazırladığı ve jüri üyeliğinde Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Eser Yenenler‘in olduğu “Yetenek Sizsiniz Türkiye” adlı yarışmaya katıldı.Türkiye’de Birçok ünlü sanatçı ile Klip ve Konser organizasyonlarında dansçı olarak yer aldı ve aynı zamanda Sektöründe önde gelen firmaların Turneleri ve düzenlediği organizasyonlarda dansçı olarak sahne aldı.

2014 yılının Mart ayında başlayan, Acun Ilıcalı‘nın hazırlayıp sunduğu Survivor yarışmasında Turabi Çamkıran da “gönüllüler” takımında yarışamaya başladı. Turabi’nin sevecen haraketlerinin yanı sıra başarısı ve kendisine kalıplaşmış olan cümleler kurması halkın dikkatini çekmiş ve Turabi’ye oldukça ilgi göstermişlerdir ve bu ilgiye başarısı da eklenince Turabi Çamkıran birinci olmuştur. Sonraki yıl Survivor All Star yarışmasında bir çok başarılı yarışmacının ardından tekrar kendini kanıtlayarak birinci olmuştur.Ayrıca Turabi, yarışmadan sonra dışarıdan okuyup liseyi bitirmiştir. Turabi Çamkıran Survivor 2018 yarışmasında da yarışacak.

Turabi Çamkıran Kimdir?
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler