Ana SayfaKimdirSema Aydemir Apak Kimdir?

İlgili Postlar

Sema Aydemir Apak Kimdir?

Sema Aydemir Apak Kimdir?

Survivor yarışmasında tanıdğımız, milli gururlarımızdan biri olan daha çok oğluna olduğu düşkünlükle iz bırakmış olan ve Survivor 2018 yarışmasında da yarışacak olan Sema Aydemir Apak Kimdir?

Sema Aydemir’in Apak Hayatı

Sema Apak, 1985 yılında Bursa’da doğdu. 400 metre engelli yarışlarıyla tanınan kısa mesafeci atlet Apak, 1.69 boyunda ve 54 kg ağırlığındadır. 31 yaşında olan Sema Apak, geçmiş yıllarda heptatlon branşında boy gösterdi ülkemiz adına boy gösterdi.

Londra 2012 Yaz Olimpiyat Oyunlarında 4 x 400 metre bayrak yarışında yarışma hakkını elde etti.    400 metre engelli branşında en iyi derecesini 6 Haziran 2012 tarihinde Ankara’da yapılan yarışta 56.62 sn ile elde etti. Milli başarılarının yanı sıra 2004 Atina Olimpiyat Oyunlarında bronz madalyası bulunan Türk çekiç atma sporcusu Eşref Apak ile evlenen Sema Apak’ın bu evlilikten Ali isminde bir oğlu oldu.

Apak, Survivor yarışmasına katılmadan önce eşiyle anlaşmalı olarak ayrıldı. Ayrılma sebebi ise eşinin sorumsuzluğu olduğu iddia edildi. Sema Aydemir şuanda ada yaşantısında da adını dilinden düşürmediği oğlu Ali ile beraber yaşamını sürdürüyor. 2017 yılında yarıştığı Survivor’da finale kadar gelmeyi başarmıştı. Başarısının sırrı ise performansının yanı sıra takındığı tavır ve saygısı oldu. Milli gururumuz olan Sema Aydemir 2018 Survivor All Star kadrosunda mücadele edecek. Sıkı bir şekilde yarışmaya hazırlandığı söyleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler