Ana SayfaÜnlülerSurvivor Son Bölümde Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı? Ümit Karan Çıldırdı, Üstlerine...

İlgili Postlar

Survivor Son Bölümde Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı? Ümit Karan Çıldırdı, Üstlerine Yürüdü!

Survivor son bölümde ödül oyununu iki takım arasında yaşanan kıyasıya çekişme sonrasında gönüllüler aldı. Dün akşam ödül oyunu ile birlikte iletişim oyunu da oynandı. Bu oyunda da yine iki takım arasındaki rekabet yüksek olurken bu oyunu alan takım da yine gönüllüler oldu. Gönüllüler bu iki galibiyet ile geceyi galip olarak tamamlarken hem ödüllerin hem de arkadaşlarıyla konuşmanın keyfini yaşadı.

Survivor Son Bölümde Ödül Oyununda Neler Oldu?

Dün akşam ekranlara gelen yeni bölümde ödül oyununda iki takım hamburger ve patates kızartması için mücadele verdi. Havuz ve zorlu engellerden oluşan ödül oyununda takımlar 4 erkek 3 kadın yarışmacıyla parkurda yer aldı. Yarışlarda iki takım oyuncuları da son ana kadar birlikte gelse de son atışlarda başarılı olan gönüllüler takımı yarışmada ünlülere karşı üstünlük kurmayı başardı. Ödül oyunu 10-2 olarak sonuçlandı.

İki Takım Arasında Gerginlik!

Yarışma sırasında iki takım oyuncuları arasında yaşanan tartışmalar oyun sonuna taşındı. Acun Ilıcalı kazanan gönüllüler takımını kutlarken Ümit Karan oyun sonrasında gönüllülerin sevinmesine tepki gösterdi. “Terbiyesiz olmuş bunlar. Biz onlara böyle mi yapıyorduk! Yazıklar olsun.” Diyerek tepkisini dile getiren Ümit Karan’a destek Turabi’den geldi. Turabi ise “Bunların hepsinin cevabını vereceğiz. Keser döner sap döner gün gelir hesap döner.” Dedi.

Ümit Karan Rakip Takımın Üzerine Yürüdü

Olayların başlangıç noktası ise Ümit Karan’ın yarışması oldu. Ümit Karan’ın yarışma sırasında elinin tahtaya değdiğini iddia eden Gönüllüler takımı “Değdi” diyerek bağırdı. Bu tepki üzerine sinirlenen Karan ise gönüllüler takımının üzerine yürüdü.

O anlar ise resmi kanal üzerinden Youtube’da şöyle yer aldı;

Ümit Karan Kimdir?

Ümit Karan kimdir

Turabi Çamkıran Kimdir?

Turabi Çamkıran kimdir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler