Ana SayfaDedikoduDeniz Seki, Seda Sayan'ın eski sevgilisiyle aşk yaşamaya başladı!

İlgili Postlar

Deniz Seki, Seda Sayan’ın eski sevgilisiyle aşk yaşamaya başladı!

Geçtiğimiz aylarda uzatmalı sevgilisi Faruk Salman’dan ayrılan Deniz Seki, kalbinin kapısını araladı. Seki, Seda Sayan’ın eski sevgilisi Murat Karabova ile aşk yaşamaya başladı. Seda Sayan, bu işe ne diyecek? Detaylar haberimizde…

Deniz Seki, “Bugünleri o kadar çok bekledim ki…” diyerek hayranlarına seslendi!

Deniz Seki ve Faruk Salman aşkında sürpriz son

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, yıllardır çocukluk arkadaşı Faruk Salman ile aşk yaşıyordu. Salman’ın ailesinin Deniz Seki ile görüşmesini engellemek adına ellerinden gelen her şeyi yaptıkları iddia ediliyordu. Faruk Salman, sevgilisi Deniz Seki’yi cezaevindeyken bile sabırla beklemişti. Geçtiğimiz yıl Haziran ayında Deniz Seki’nin tahliye olmasının ardından kavuşan çiftten düğün haberi bekleniyordu. Aralarındaki tüm engellerle mücadele eden çift, sürpriz bir kararla ayrılmıştı.

Deniz Seki kimdir?

Deniz Seki kalbinin kapılarını kapamıştı

Faruk Salman, Deniz Seki’den ayrıldıktan sonra yeni aşklara yelken açmaya başlamıştı. Hatta, bir alışveriş merkezinde yeni sevgilisiyle objektiflere takılmıştı. Ancak, Deniz Seki’nin adı kimseyle anılmamıştı.

Deniz Seki, Murat Karabova ile aşk yaşamaya başladı

Kalbinin kapılarını bir süreliğine kapatan Deniz Seki, sonunda yeni bir aşka yelken açtı. Deniz Seki, Seda Sayan’ın eski sevgilisi galerici Murat Karabova ile aşk yaşamaya başladı.

Seda Sayan kimdir?

Murat Karabova’dan Deniz Seki’ye jest

Deniz Seki’nin İstanbul’da bir mekanda verdiği konsere Murat Karabova’nın da gittiği, ünlü şarkıcıya jestler yaptığı iddia edilmişti. İddiaların hemen ardından, yeni aşk iddiaları geldi.

Seda Sayan ne diyecek?

Şimdi gözler Seda Sayan’a çevrildi. Bir dönem adının aşk dedikodularına karıştığı Seda Sayan, Murat Karabova ve Deniz Seki aşkı iddialarına ne yanıt verecek?

Ünlü şarkıcı Deniz Seki ve Faruk Salman, uzun yıllar boyu aşk yaşamışlardı. Bu aşkın sonu evliliğe gider gibi görünüyordu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler