Ana SayfaÜnlülerİstanbullu Gelin 47. Yeni bölüm 2. Fragmanı yayında!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin 47. Yeni bölüm 2. Fragmanı yayında!

Cuma akşamlarının en çok izlenen dizilerinden birisi olan İstanbullu Gelin, 2. Fragmanı ile şimdiden konuşulmaya başlandı.

Star TV’de yayınlanan dizi, adım adım finale doğru giderken hikayede işler yine karışıyor. Son bölümlerde özellikle Faruk ile Adem cephesinde işler yoluna girmiş gibi görünse de ikili arasındaki ipler yeni bölüm ile birlikte yeniden kopacak.

İstanbullu Gelin 47. Yeni bölümde Neler Olacak?

Yeni bölümde Faruk’un daha önceden yaptıkları ortaya çıkarken Faruk herkesin tepkisini çekiyor. Süreyya’nın da kendisine karşı durduğunu gören ve kimsenin kendisini dinlememesine oldukça üzülen Faruk, yalnız kalıyor. Süreyya ise bu durumdan haberdar olur olmaz yeniden sorun yaşamamak adına Dilara’ya tüm olanları anlatıyor. Bu durum karşısında da zorda kalan Faruk, kendini Dilara’ya da anlatamıyor. Adem, kötü bir şey olacağından emin olduğu gibi yaşanan olaylar sonrasında yeniden intikam planları yapmaya başlıyor ve ilk iş olarak annesine giderek görüşüyor. Annesine  cezası bittikten sonra Boranlar konağına yerleşme sözü veren Adem, Dilara’nın da desteğini alıyor.

Adem duyduğu gerçekle yıkılmıştır. Faruk ve Süreyya bebeklerinin cinsiyetini öğrenirken, Fikretler’den müjdeli haber gelir; Ada tedaviye cevap vermektedir.

Aslı Enver’den Kıyamam Performansı  

Yayınladığı ilk günden itibaren izleyicinin büyük beğenisini kazanan “İstanbullu Gelin” dizisinin Süreyya’sı Aslı Enver, 20 Nisan Cuma akşamı Star’da ekrana gelen 46. Bölümde Zerrin Özer’in “Kıyamam” adlı şarkısını seslendirdi. Aslı Enver’in performansı ise şöyleydi;

İstanbullu Gelin’den İki Oyuncu Ayrılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler