Ana SayfaDedikoduTayfun Duygulu: Kayahan Bana Bıçak Çekti!

İlgili Postlar

Tayfun Duygulu: Kayahan Bana Bıçak Çekti!

Bilindiği üzere 90’ların şarkıları akla gelince ilk sırada yer alanlardan birileri de Kerim Tekin’in “Kar Beyaz” şarkısı. Kerim Tekin’in bu dillere destan olan şarkısının arkasındaki hikaye yıllar sonra ortaya çıktı.

Tayfun Duygulu: Kayahan Bana Bıçak Çekti!

90’lara damga vuran sanatçılardan biri olan Tayfun Duygulu döneminin en başarılı sanatçılarından biriydi ve o dönem Tarkan’ın önemli rakiplerinden biri olarak gösteriliyordu. Birde Tayfun Duygulu hakkında bilinen bir gerçek vardı ki o önemde usta sanatçı Kayahan’ın kızı ile evliydi. Döneme damga vuran Kar Beyaz şarkısının bestesi Tayfun Duygulu’ya, sözleri ise evli olduğu o dönem evli olduğu Beste Açar’a aitti.

Kerim Tekin’in vefatından hemen önce Tayfun Duygulu ve Beste Açar yollarını ayırmışlardı. Kayahan ise güzel şarkılarını yazmaya devam etmiş, hatta Nilüfer ile çalışıyordu. Müzik kariyeri başarılı olan Tayfun Duygulu ise müzikten iyice kopmuştu. Tayfun Duygulu, “Kerim Tekin’in ‘Kar Beyaz’ şarkısını Nilüfer için yazmıştım. Kayahan bu durumu öğrendi. Tartıştık. Onu itti. O da bana 20 santim boyunda bıçak çekti. Araya birileri girdi, olay yatıştı” şeklinde bir itirafta bulundu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler