Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı o yoruma dayanamadı, cevap verdi!

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı o yoruma dayanamadı, cevap verdi!

Sosyal medyanın aktif kullanıcılarından biri olan Şeyma Subaşı sürekli yaptığı paylaşımlarla magazin haberleri için bulunmaz bir haber kaynağı. Instagram’da o kadar aktif ki attığı hikayelerin sayısını belirleyebilmek için mikroskopla saymak gerekiyor 🙂 Son dönemde boy boy Miami fotoğrafları paylaşan Şeyma Subaşı, Instagram hesabından paylaştığı Miami’ye veda fotoğrafı altına yapılan yorum çıldırttı. Takipçisinin yaptığı imalı yorum karşısında dayanamayan Şeyma Subaşı cevabı gecikmedi.

Şeyma Subaşı iş kadını oldu. İşte yeni işi!

Bir süredir Miami’de bulunan Şeyma Subaşı, Instagram hesabından Miami’ye veda fotoğrafı paylaştı ‘Bye bye Miami i’ll be back soon ( Yakında döneceğim) notuyla bir paylaşımda bulundu. Bunu gören takipçileri yorum yağmurun tutarken bir takipçisi Şeyma Subaşı’nı sert sözlerle eleştirerek, ” Neyin özentisi bu İngilizce yazıyorsun, Sydney’de yaşıyorum. Senin yaşında kızlarım var. Burada doğma büyümeler. Türkçe müzik unutmasınlar diye Türk okuluna gönderdim” yazdı.

Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı’nın Montajlı Fotoğrafını Paylaştı

Şeyma Subaşı Cevabı Gecikmedi

Şeyma Subaşı herkesin merak ettiği annesiyle fotoğraf paylaştı, anasına bak kızını al dediler…

Acun Ilıcalı’nın eşi Şeyma Subaşı, gurbetçi takipçisinin yorumuna şu sözlerle cevap verdi: En basit ingilizce cümlelerimden nasıl bir özentilik çıkarabildiniz anlamak zor. Miami’de yaşayan yurt dışından (İngilizce bilen) arkadaşlarıma Türkçe mi geri gelicem yazayım? Ben ne zaman ne yazmam gerektiğini çok iyi biliyorum merak etmeyin takılacak başka şeyler bulun. İşiniz gücünüz olsun. Gidin çocuklarınızla ilgilenin mesela” dedi.

Şeyma Subaşı kimdir?

Şeyma Subaşı Cevabı Gecikmedi
Şeyma Subaşı Cevabı Gecikmedi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler