Ana SayfaÜnlülerZiynet Sali'ye takipçilerinden 'müstehcen' uyarısı!

İlgili Postlar

Ziynet Sali’ye takipçilerinden ‘müstehcen’ uyarısı!

Kıbrıslı olan güzel şarkıcı Ziynet Sali, 2004 yılında yayınladığı ikinci albümü  “Amman Kuzum” ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Başarılı sanatçı verdiği konserler ve sahne şovları ile ülke çapında geniş kitlelere ulaştı. Türkçe ve Yunanca şarkılar söyleyen sanatçı, aranan sanatçılar listesinde ön sıralarda yer alıyor. Şu sıralar ise yeni klibinin heyecanı içinde. Sosyal medya hesabından bir sahneyi paylaşan Ziynet Sali, takipçisi tarafından uyarı aldı. Peki bu uyarı nedir? hepsi ve daha fazlası haberimizde …

Ziynet Sali Kimdir?

Ziynet Sali’den Yeni Klip Heyecanı!

Son dönemde Yaptığı Londra açılımıyla başarısını yurt dışına da taşıyan Ziynet Sali, klip çekimi için kamera karşısına geçti. Yeni klip heyecanını yaşayan sanatçı, takipçilerinden tam not aldı. ünlü sanatçı Ziynet Sali, sosyal medya hesabından çekimlerle ilgili bir görüntü paylaştı. Resimde gecelikli olan şarkıcı, gayet iddialı ve güzel görünüyor.

 

Ziynet Sali’yi Takipçisi Uyardı!

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Ziynet Sali,  çekimlerini yaptığı klibinden paylaştığı sahne ile ilgili, bir takipçisinden hiç beklemediği bir yorum ve uyarı aldı. Kısa bir süre önce klibi müstehcen bulunduğu için yasaklanan Hadise’yi örnek gösteren  takipçisi yatakta poz veren Ziynet Sali’ye, “Hadise RTÜK’ten ceza yemişti gecelikten ötürü, sen de ceza yiyeceksin Ziynet” şeklinde bir uyarıda bulundu. Bakalım ünlü şarkıcı bu uyarıları dikkate alıp, klibinde değişikliğe gidecek mi? yoksa klip bu şekilde mi kalacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler