Ana SayfaÜnlülerZeynep Beşerler, üstü çıplak siyahi bir erkekle dans ettiği partiye eşiyle gitmiş!

İlgili Postlar

Zeynep Beşerler, üstü çıplak siyahi bir erkekle dans ettiği partiye eşiyle gitmiş!

Oyuncu Zeynep Beşerler, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir partide siyahi bir erkekle dans ettiği haberleri ile gündem olmuştu. Konu ile dönemim en çok konuşulan ismi haline gelen Zeynep Beşerler, parti hakkında açıklama yaptı. Beşerler, o partiye eşi ile birlikte gittiğini açıkladı. Detaylar haberimizde…

Zeynep Beşerler üstsüz siyahi bir erkekle dans etti

Ünlü oyuncu Zeynep Beşerler, geçtiğimiz günlerde bir arkadaşının doğum günü partisine katılmıştı. Partide siyahi bir erkekle dans ederken görüntülerin ortaya çıkması ile gündemde bomba etkisi yaratmıştı. Zeynep Beşerler, konu hakkında açıklama yaptı.

Zeynep Beşerler kimdir?

Zeynep Beşerler’den siyahi erkekle dans açıklaması

Konu olan doğum günü partisine eşi ile birlikte katıldığını belirten Zeynep Beşerler, siyahi erkekle dans ettiği haberleri hakkında “Ağzı olan konuşuyor, benim için önemli değil. O bir arkadaşın doğum günü partisiydi ve kocamla gitmiştim, kendini bilmez bir davetli gelip çekmiş ve bunu hesabından yayınlanmış. Art niyetli yapılmış bir davranış. Bir de ne yapıyorum ki? Erik Dalı, yani orada kendi kendime oynuyorum. O arkadaşın işi dans ve birçok sanatçının arkasında dans ediyor. Burada yaşayan ve ailesi olan bir insan. Irkçı söylemler ve yaptığı iş açısından çirkin şeyler söylediler, bu onu üzmüş.” diye konuştu.

Evli ve bir çocuk annesi ünlü oyuncu Zeynep Beşerler, katıldığı partide üstsüz siyahi bir erkekle dans ettiği görüntülerin ortaya çıkması ile gündem oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler