Ana SayfaÜnlülerPınar Altuğ'un seks itirafı şoke etti!

İlgili Postlar

Pınar Altuğ’un seks itirafı şoke etti!

Ünlüler dünyasında adı sık sık geçen isimlerin cinsel hayatlarına dair itirafları şoke etmeye devam ediyor. Özellikle Pınar Altuğ’un yaptığı cinsellik itirafı büyük yankı uyandırdı. İşte Pınar Altuğ’un hiç bilmediğiniz, cinsel hayat hakkındaki düşünceleri. Pınar Altuğ cinsellik açıklaması ve tüm detaylar haberimizde…

Pınar Altuğ’dan, uçak kazasında can veren Mina Başaran paylaşımı!

Ünlü isimlerden cinsellik açıklaması

Özel yaşamlarını ünlü olmanın bir bedeli olarak gözler önünde yaşayan ünlü isimlerin hiç bilmediğimiz yönleri olduğu ortaya çıktı. Ünlüler dünyasından bazı isimler cinsel yaşamları hakkında bilgi verdi. Bunların arasında, hanımefendi kimliği ile dikkat çeken ünlü oyuncu Pınar Altuğ’un cinsellik açıklaması en dikkat çekeni oldu.

Pınar Altuğ kimdir?

İşte Pınar Altuğ cinsellik açıklaması

Cinsellik olmadan hayat olur mu? Asla olmaz. Benim seksapelimi ön plana çıkarıp bununla iş yapmıyor olmam, ruhumun öyle olmadığı anlamına gelmiyor. Cinsellikle bir şeyleri ele geçirmeye ucuz buluyorum. Bir de mahrem olmayı seviyorum.

Usta sanatçı Yonca Evcimik ise, cinsellik hakkındaki düşüncelerini şu sözlerle ifade ediyor:

Çok önemlidir. Olmazsa olmazdır! Seks olmadan ilişki belli bir yaşa kadar gitmez. Seks nefes almak kadar doğal.

Yonca Evcimik kimdir?

Çapkınlıkları ile bir zamanlar sık sık gündem olan ünlü şarkıcı Rafet El Roman ise, cinselliğin hayatındaki önemini şu şekilde anlatıyor:

Benim için cinsellik her şey. Tamam duygusal bir adamım ama ten uyuşmazsa, seks olmazsa o ilişkide hiç durmam. Beni tatmin etmiyorsa öyle bir ilişki istemem. Çok romantiğim, çok duygusalım. Günün her anını o kadınla yaşamayı severim. Ama cinselliği uymuyorsa her şey biter.

Rafet El Roman kimdir?

Ünlüler dünyasının en seksi isimlerinden biri olan Tuğba Ekinci ise, cinsellik ile ilgili şunları söylüyor:

Cinsel hayatta sorun çıkarsa ve kötü bir seks hayatı söz konusuysa o ilişki yürümez. Benim hayatıma bakımsız bir erkek giremez. Ya sporcu ya oyuncu olmak zorunda. Kasları olmayan bir erkeğe erkek demiyorum. Erkek dediğin kamyon gibi olacak…

Peki, manken Tuğba Özay cinsellik hakkında ne diyor?

Cinsellik tabii ki ilişkide çok önemli; hatta uzun süreli beraberliklerde çoğu zaman seks kurtarıcı durumunda… Sekste başarılı olmadığını düşünenler varsa, fantezi dünyalarını genişletebilirler. Sonuçta belli bir yaştan sonra kimse evcilik oynamıyor.

Tuğba Özay kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler