Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı iş kadını oldu. İşte yeni işi!

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı iş kadını oldu. İşte yeni işi!

Acun Ilıcalı’nın eşi Şeyma Subaşı, iş kadını oldu. Subaşı, sağlıklı yemekler yapacağı kendi tarzına uygun bir mekan açmaya hazırlanıyor. Mekan tutuldu, dekorasyon için düğmeye basıldı. İşte detaylar…

Şeyma Subaşı’nın Mesleği Nedir?

Şeyma Subaşı’nın yeni işi

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın geçtiğimiz yıl evlendiği Şeyma Subaşı, sağlıklı yemekler yapıp satacağı bir mekan açıyor. Ilıcalı, eşi Şeyma Subaşı için Bebek’te bir mekan tuttu. Mekanın bir yıllık kirasını da peşin ödedi.

Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı’nın Montajlı Fotoğrafını Paylaştı

Kendi tarzım bir cafe açıyorum

Kendi tarzına uygun bir salata hazırlayan ve bu salatayı sosyal medya hesabından hikayeler kısmından takipçileri ile paylaşan Şeyma Subaşı, paylaşımına eklediği “İşte beni diğer heyecanlandıran iş arkadaşlar. Tamamen kendi tarzım bir cafe açıyorum.” notu ile yeni işini açıkladı.

Acun Ilıcalı kimdir?

Mekan yakında açılacak

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı çifti, önceki gün Subaşı’nın Bebek’te açmaya hazırlandığı yeni mekanını incelemeye gitti. Mekanda dekorasyon ve tasarım için gerekli olan tadilat işlerinin yapılacağını ifade eden Şeyma Subaşı, “Mekanımızı, yaklaşık 2.5 ay sonra hizmete açmış olacağız.” dedi.

İnsanlara sağlıklı ve iyi ürünler yapmak istiyorum

Kendi tarzına uygun sağlıklı yemeklerin satılacağı bir mekan açmaya hazırlanan Şeyma Subaşı, “İnsanlara sağlıklı ve iyi ürünler yapmak istiyorum. Güzel ve tatlı bir yer açacağız.” diyerek yeni işi hakkında bilgi verdi.

Annemin yemekleri çok güzeldir, o yapabilir

Sağlıklı yemekler satacağını ifade eden Şeyma Subaşı, basın mensuplarının “Siz de yemek yapacak mısınız?” sorusuna, “Hayır, ben yapmayacağım ama annemin yemekleri çok güzeldir, o yapabilir.” şeklinde yanıt verdi.

Şeyma Subaşı kimdir?

Acun bir yıllık kirayı peşin ödedi

Acun Ilıcalı’nın, yeni bir işe girmek için kolları sıvayan eşi Şeyma Subaşı’nın yeni mekanının 60 bin lira olan kirasını bir yıllık peşin ödediği iddia edildi.

Modadan önce gıda işine girdi

Şeyma Subaşı, moda sektöründe faaliyet göstereceği bir internet uygulaması çıkarmaya hazırlanıyordu. Ancak, öncesinde büyük bir sürpriz yaparak gıda işine girdi.

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı çifti, geçtiğimiz yıl son derece görkemli bir düğün töreni ile evlenmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler