Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı'nın Mesleği Nedir?

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı’nın Mesleği Nedir?

Acun Ilıcalı’nın sevgilisi Şeyma Subaşı’nın mesleği nedir? Acun Ilıcalı’nın kızının annesi; Şeyma Subaşı neler yapıyor, ne işle uğraşıyor?

İlk kez, 2008 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasıyla şöhret olmaya başlayan Şeyma Subaşı;  o yıllarda, ünlü tasarımcıların moda defilelerinde modellik yapmıştır. “Var mısın Yok musun?” yarışmasına katılmasıyla ilk kez ekranlar karşısında tanınmaya başladı. Bu yarışmadan, 69 Bin TL ödül kazanarak ayrılmıştı. İstanbul Aydın Üniversitesinde Moda Tasarım Bölümü okuyan genç modelin; yarışmadan sonra Acun Ilıcalı ile aralarında yakınlaşma başladı. “Yok Böyle Dans” isimli yarışmada; kostüm tasarımcısı olarak çalışmaya başlayan Subaşı, Acun Ilıcalı ile yaşadığı aşkla daha çok tanındı ve magazin gündemindeki en çok söz edilen isimlerden birisi oldu.

Şeyma Subaşı iş kadını oldu. İşte yeni işi!

1990 doğumlu olan Şeyma Subaşı’nın; o dönemlerde henüz evli olan Acun Ilıcalı ile yaşadıkları aşk kadar, aralarındaki 21 yıllık yaş farkı da çok konuşulmuştu. Önümüzdeki ay evlenecek olan ünlü çiftin, 8 yıllık istikrarlı birlikteliklerinden Melisa adında bir kızları bulunuyor.

Şeyma Subaşı’nın, geçtiğimiz gün Hürriyet gazetesinden Onur Baştürk ile yaptığı röportajından aldığımız kesitle; ünlü güzelin, şu an ne tür işlerle uğraştığı ve asıl mesleğinin ne olduğu detaylarda sunuluyor.

 Şeyma Subaşı’nın Mesleği Ne? Kendisini Nasıl Tanımlıyor?

Çok fazla sosyal medya takipçisi olan Şeyma Subaşı’nın; şu an ki mesleğinin ne olduğu, yurt dışında ve ülkemizde de devamlı sorulan ve merak edilen durumlardan birisi oldu.“Necisin ki sen, bu kadar takip ediyorlar?”  sorularıyla sıkça karşılaşan Subaşı, kendisini mesleki anlamda henüz çok iyi tanımlayamıyor ve mesleki durumunu, sevgilisi Acun Bey’le de bulmaya çalıştıklarını dile getiriyor: “Life-style bir şey mi desek diyorum. Tasarımcı değilim. Stil danışmanı da. Çünkü kimseyi giydirmiyorum. Ama şöyle bir şeyim var. Insta Story’ye mesela, bu mekanın her yerini (eliyle dönerek gösteriyor) çekip de koymam. Onun yerine küçük bir kesit bulup onu çıt diye koyarım. Ben çok iyi sosyal medya uzmanı oldum. Neyin ilgi çekeceğini iyi biliyorum.” Şeklinde açıklamalarda bulunuyor.

 

Şeyma Subaşı’nın Planları Neler?

Instagram hesabında 1.5 milyon takipçisi olan Şeyma Subaşı,18 Eylül’de St. Tropez’de yapılacak düğün gününü coşkuyla bekliyor. Ayrıca yakın bir zamanda çıkaracağı moda aplikasyonu için de büyük bir heyecan içinde. Üniversitedeki Moda Tasarımı öğrenimini dondursa da lisede ve kısmen üniversitede moda eğitimi aldığını ve yeteneğine güvendiğini vurguluyor. Subaşı; çıkaracağı aplikasyonla, kullanıcılarının göndereceği fotoğraflara, kıyafetlerinin iyi olup olmadığı yönünde ekibiyle beraber stil danışmanlığı yapmayı planlıyor.

Şeyma Subaşı Kimdir

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler