Ana SayfaÜnlülerSimge Sağın zehirlendi!

İlgili Postlar

Simge Sağın zehirlendi!

Bodrum konseri öncesi hayranları ile buluşmak için hazırlık yapan ünlü şarkıcı Simge Sağın rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Bodrum konserini bu nedenle iptal etmek zorunda kalan genç şarkıcının zehirlendiği bilgisi alındı. Detaylar haberimizde…

Mış Mış şarkıcı ile gönüllere taht kuran ünlü şarkıcı Simge Sağın, bayramın üçüncü günü Bodrum’da konser vermeye hazırlanıyordu. Konser öncesi hayranları için hazırlık yapan Sağın’ın, aniden rahatsızlanınca Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde bulunan bir hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Bodrum Gümbet Barlar sokağında bulan Ampersand club de hayranları ile bir araya gelmeye hazırlanan Simge Sağın, rahatsızlanınca Ayvalık Devlet Hastanesine kaldırıldı. Konserini bu nedenle iptal etmek zorunda kalan Simge Sağın, menajeri aracılığı ile hayranlarına ve clup yöneticilerine bir özür notu yolladı. Sağın’ın “Rahatsızlığımdan dolayı, bu geceki Clup Ampersand Bodrum programımı ileriki bir tarihe ertelemek zorunda kaldığımı üzülerek bildiriyorum. En kısa zamanda görüşmek üzere.” dediği notu clup de bulunan dev ekranda yayınlandı.

Gıda zehirlenmesi yaşadığı öğrenilen Simge Sağın’ın hastanedeki tedavisinin hala daha devam ettiği öğrenilirken sağlık durumu hakkında bir bilgi edinilemedi.

Club Ampersand Bodrum’un sahibi Burak İrtanki, Simge Sağın’ın durumu hakkında basın mensuplarına açıklama yaparken “Simge, dün gece bir rahatsızlık geçirmiş. Bugün iyileşeceğini söylediler ama aynı rahatsızlık tekrarlamış bu akşam. Daha yeni haberi geldi hastanede tedavi altına almışlar. Simge bugün sahne alamayacak kulübümüzde. Gıda zehirlenmesi dediler ama tam olarak bilgim yok.” ifadelerini kullandı.

Simge Sağın’ın ileribir tarihte sahne alacağını belirtirken, genç şarkıcıya acil şifalar diledi.

Simge Sağın’ı dinlemeye gelen hayranlarına bilet paraları iade edilirken, gece boyunca ünlü şarkıcının şarkıları ağırlıklı olarak çalındı.

Sağın’ın sağlık durumunu merak eden hayranları, şarkıcıdan gelecek iyi haberlerini sabırsızlıkla bekliyor.

Simge Sağın kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler