Ana SayfaÜnlülerTuğba Özerk Çocuk Sahibi Olmak İstiyor

İlgili Postlar

Tuğba Özerk Çocuk Sahibi Olmak İstiyor

Hayat başlasın adlı televizyon programına konuk olarak hayatı ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Tuğba Özerk, özellikle çocuk yapmak istiyorum diyerek tüm dikkatleri üzerine çekti.

Son dönemlerin başarılı şarkıcılarından birisi olarak gösterilen Tuğba Özerk, özellikle magazin dünyasından uzak bir yaşam tercih ediyor. Programa katılması ile birlikte hakkında pek çok bilinmeyen özelliğin ortaya çıktığı sanatçı, ilişkisinin olduğunu ve çocuk sahibi olmak istediğini söyledi. Konuk olarak katıldığı programda özellikle hayatında çok fazla hata yaptığını söyleyerek samimi itiraflarda bulunan sanatçı, kendini methetmeyi seven insanlardan olmadığını söyledi. Özellikle kendini övme ve kanal kanal dolaşarak kendini ön plana çıkarma noktasında başarısız olduğunu söyleyen sanatçı, şöhret olmaktan ziyade iyi bir şekilde müzik yapmaya çalıştığını söyledi. Kararsız olduğu anlarda genellikle hata yaptığını söyleyen sanatçı, özellikle çocuk sahibi olma noktasında oldukça kararlı olduğunu fakat bu tip işlerin kısmet işi olduğunu söyledi.

Çocuk Sahibi Olmak İstiyor!

Programda yaptığı bu açıklamalar ile çocuk istediğini net bir şekilde dile getiren Tuğba Özerk, özellikle şu anda ilişkisi olduğu kişiye de önemli bir mesaj göndermiş oldu. Şu anda ilişkisini bir adım ileriye götürme noktasında niyetli olup olmadığı bilinmeyen sanatçı, yaptığı bu açıklamalar sonrasında sosyal medya üzerinden sevenlerinin desteğini almayı başardı.

Tuğba Özerk için gönderilen mesajların büyük bir bölümünde sanatçının çocuk sahibi olması ve evlenmesi noktasında istekli olduğu ifade edilirken, sanatçı sosyal medya üzerinden sevenlerine teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler