Ana SayfaÜnlülerGündem İrem Derici'nin Selülitleri

İlgili Postlar

Gündem İrem Derici’nin Selülitleri

Özellikle estetik yaptırması ile bir anda tüm maddesinin dikkatini çekmeyi başaran İrem Derici, geçtiğimiz günlerdeki görüntüleri sonrasında “İrem Derici’nin Selülitleri” ile adeta magazin dünyasının tek gündemi oldu.

Estetiğe verdiği önem nedeniyle çok daha iyi bir vücuda sahip olması beklenen İrem Derici’nin bacaklarında oluşan selülitleri gizlemek istemesi ve bu görüntülerinin internete düşmesi kısa süre içerisinde İrem Derici’nin konuşulmasını sağladı.

İrem Derici’nin Selülitleri Bodrum’da Görüldü

Bodrum’da verdiği konserin ardından kısa bir tatil yapan ve Bodrum plajlarında görüntülenen İrem Derici, bikini ile görüntülerinin paylaşılmasından rahatsız olmadı. Fakat özellikle plajdaki vatandaşların ve görüntüleri izleyen kişilerin en çok dikkat ettiği nokta sanatçının bacaklarında oluşan selülitlerdi. Genç yaşına rağmen oldukça fazla olan selülitler için sanatçının hiçbir şekilde önlem almış olması ise özellikle sosyal medyada eleştirildi.

Kilo Sorunu Yaşıyordu

Özellikle kilo sorunu yaşayan ve bunun için özel bir şekilde diyet yapan İrem Derici, 25 kiloyu hızlı bir şekilde vermiş ve 47 kiloya düşmüştü. Hızlı kilo vermesi nedeniyle vücut formunda bozuklukların olduğu görülen sanatçı, aynı zamanda selülitleriyle tüm magazin dünyasının en önemli gündem maddelerinden birisi haline geldi.

Açıklama Gecikmedi

Gündemde yer alan bu haberlerin ardından İrem Derici’den yanıt gecikmedi. Özellikle Bodrum’da çekilen fotoğrafları ile ilgili açıklamalar yapan İrem Derici, “Selülitlerimle mutluyum” diyerek görüntülerden rahatsız olmadığını ve selülitlerinin kendisi için bir sorun teşkil etmediğini ifade etti. Verdiği konser sırasında fotoğraflar ile ilgili açıklama yaparak kendi vücudu ile barışık olduğunu net bir şekilde ile gösteren İrem Derici, “Selülitim var, ne yapayım yani. Allah’ın bildiğini kuldan saklamak olur mu?” dedi. İrem Derici yaptığı bu açıklamaları ile özellikle konser alanındaki sevenlerinden destek aldı. Selülitlerini saklamaktan kaçınmayan ve net fotoğraflarının çekilmesinden rahatsız olmayan sanatçının bu tutumu aynı zamanda sosyal medyada da pek çok kişinin sanatçıya destek mesajı göndermesini sağladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler