Ana SayfaÜnlülerHande Yener "Tarkan'dan Korkmuyorum"

İlgili Postlar

Hande Yener “Tarkan’dan Korkmuyorum”

Hande Yener zaman zaman Demet Akalın ile yaşadığı tartışmalar nedeniyle gündeme gelirken yaptığı yeni açıklamalar ile yeniden Demet Akalın ile tartışma yaşayacağını net bir şekilde gösterdi. Geçmişte çok ciddi tartışmalar nedeniyle magazin dünyasının gündemi haline gelen Hande Yener, yeni sözleri ile yine çok konuşulacak.

Bodrum’da Sahne Aldı

Ramazan Bayramı nedeniyle Bodrum’da bulunan ve burada sevenleri ile bir araya gelen Hande Yener, iki saat boyunca yaklaşık 2 bin kişiye eğlenceli dakikalar yaşattı. Daha çok hareketli parçaları seslendirmeyi tercih eden Hande Yener, hayranları ile birlikte Bodrum’da unutulmaz bir gece yaşarken özellikle konser sırasında yaptığı açıklamalar Hande Yener’i bir anda magazin dünyasının gündemine yerleştirdi.

Özellikle Sezen Aksu’dan tebrik mesajı aldığını söyleyerek konuyla ilgili açıklama yapma gereği hisseden Hande Yener, albüm çalışmalarının çok güzel gittiğini ve listelerde bir numara olmaktan dolayı da çok mutlu olduğunu söyledi. Yeni albüm ile listeleri alt üst ettiğini söyleyen Hande Yener aynı zamanda yeni albümü için 0 reklam bütçesi ayırdığını ve bu konuda başarıya ulaşmalarının kendisini çok daha fazla mutlu ettiğini söyledi.

“Tarkan’dan Korkmuyorum”

Hande Yener konser sırasında yaptığı açıklamalarda Tarkan’ın yeni albümü ve Demet Akalın’ın yeni Tarkan’ın yeni albümü ile ilgili söylediği sözlere değindi. “Bizim havamız Tarkan albüm çıkarana kadar” sözüyle oldukça ses getiren Demet Akalın’a yanıt veren Hande Yener, “Ben Gazman olmadığım için…” diyerek Demet Akalın’a oldukça sert bir yanıt verdi.

Tarkan’dan korkmadığını ve özellikle geçen sene Mor albümünü çıkardığı sırada da yine Tarkan’ın yeni bir albüm çıkardığını söyleyen Hande Yener Tarkan’la herhangi bir yarış içerisinde olmadığını ve korkusunun bulunmadığını söyledi. Korkusu olanların açıklamalarını yapmış olduğunu söyleyerek Demet Akalın’a taş atan Hande Yener, bu sözleriyle sevenlerinden oldukça alkış aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler