Ana SayfaÜnlülerHadise "Bedavacı" Haberlerine Çok Kızdı!

İlgili Postlar

Hadise “Bedavacı” Haberlerine Çok Kızdı!

Özellikle albüm çalışmalarında kardeşiyle çalışması üzerine hakkında çeşitli eleştirilerin yöneltildiği Hadise Açıkgöz açıklama yaptı.

Bodrum’da plajda ablasıyla birlikte işletmecilik yapan ve aynı zamanda fiyatların yükseltilmesi ile birlikte bu konuda ciddi şekilde eleştirilerin yöneltildiği Hadise Açıkgöz, yaptığı açıklamasında çoğu mekanda fiyatların benzer bir şekilde olduğunu fakat kendisinin ünlü olması sebebiyle bu durumun daha fazla ön plana çıkartılarak eleştirildiğini söyledi. Orasının kendisinin değil ablasının mekanı olduğunu söyleyen Hadise yaptığı açıklama ile eleştirilere sert bir şekilde yanıt verirken, özellikle menü fiyatlarını dahi haberlerden öğrendiğini ve menü fiyatları ile ilgili herhangi bir bilgisinin bulunmadığını söyledi.

“Kardeşimle Çalışmam Beni Bedavacı Yapmaz”

Kardeşiyle çalışması nedeniyle farklı eleştiriler alan Hadise, bu konuya da değindi. Özellikle kardeşinin işinde çok iyi olduğunu ve bu nedenle onla çalışmayı tercih ettiğini söyledi. Kardeşleriyle çalışmaktan dolayı mutlu olduğunu ve aile ile çalışmanın kendisine güven verdiğini söyleyen Hadise, bu tip eleştirilere de katılmadığını söyledi.

Özellikle durumun açık gözlülük ile herhangi bir ilgisi olmadığını söyleyen başarılı sanatçı, kardeşleriyle daha iyi bir şekilde kafa barıştırdığını ve istediklerini daha iyi bir şekilde yapma fırsatı bulduğunu söyledi.

Hadise yaptığı açıklamalar ile birlikte özellikle kendine yöneltilen tüm eleştirileri açık yüreklilikle cevapladı. Gündemde Hadise’nin pinti olduğu, başka firmalara para vermek istemediği nedeniyle kardeşiyle çalışmayı tercih ettiği yönünde pek çok farklı haber yer alıyordu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler