Ana SayfaÜnlülerEkranların Yeni Yüzü Zeliha Saraç

İlgili Postlar

Ekranların Yeni Yüzü Zeliha Saraç

Show TV’de Gece Hattı adlı haber bültenini sunarak kısa süre içerisinde Türkiye’nin gündemine gelmeyi başaran Zeliha Saraç özel bir röportaj vererek hakkında bilinmeyenleri anlattı.

Zeliha Saraç Her Gece Ekranlarda!

Her gece saat 23.35’te Show TV’de yayınlanan Gece Hattı ile yakından tanınan ve haber bültenlerinin aranan yüzlerinden birisi olmayı başaran Zeliha Saraç, özellikle daha önce program yapmış olmasına rağmen Show TV’deki yeni programı ile dikkat çekerek daha fazla kişi tarafından tanındı.

22 yıldan beri Türkiye’nin çeşitli televizyon kanallarındaki programlara dahil olarak özellikle ekonomi alanında kariyer yapan Zeliha Saraç, Kanal 24 ve TVNet gibi pek çok farklı kanalda yer aldı.

Show TV’den Aldığı Teklif Dönüm Noktası Oldu

Yaptığı röportajda özellikle Show Ana Haber’den kendisine gelen teklif ile birlikte heyecanlandığını ve anlaşmanın sağlanması ile birlikte kendisi için çok iyi bir projenin başladığını söyledi.

Borsaya çok düşkün olması sebebiyle 17 ve 18’li yaşlarından itibaren b olana yöneldiğini söyleyen Zeliha Saraç, bu alana ilgi duyması sebebiyle daha çok ekonomi programlarında yer aldığını belirtti.

Ekran yüzü olmak ya da çok iyi bir gazeteci olma gibi bir hırsı olmadığını da özellikle dile getiren ünlü gazeteci, şu an geldiği noktadan dolayı çok mutlu olduğunu ve hayatında çok severek yaptığı bir işe sahip olduğunu söyledi.

Zeliha Saraç Gençlere Öğüt Verdi

Gençlere medya alanında yer almak adına önemli önerilerde sunan Zeliha Saraç, kişilerin mutlaka yabancı bir dil öğrenmesi gerektiğini ifade etti. Özellikle gece gündüz çalışarak istenilen yere gelebileceğini söyleyen başarılı sunucu, fedakarlık yapılması gerektiğini ve özellikle gençlerin bu konuda mutlaka başlangıç aşamasından itibaren planlı bir şekilde hareket etmesi gerektiğini vurguladı. Medyada kadın olarak yaşadığı zorlukları dile getiren Zeliha Saraç, 30 yaşına kadar pek çok önyargının hayatında sorun yarattığını ve hepsi ile savaştığını söyledi.

Medyada Sarışın Kadın Olmak

Özellikle medyada kadın olmanın ve sarışın bir kadın olmanın çok daha zor olduğunu dile getiren başarılı sunucu, negatif söylemlere karşın bu alanda kendini kanıtlamaya başardığını ve gelinen noktada, şu an için oldukça mutlu olduğunu belirtti. Verdiği bu özel röportaj sayesinde daha yakından tanınmaya başlanan sunucu, sosyal medyada da artan bir takipçi kitlesine sahip.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler