Ana SayfaÜnlülerLeyla Bilginel Yaşantısıyla Şaşırttı

İlgili Postlar

Leyla Bilginel Yaşantısıyla Şaşırttı

Sperm bankasından sperm alarak hamile kalan ve bir çocuk sahibi olan Leyla Bilginel, yaşantısı ve bilinmeyen yönlerini anlattı.

11 yıl önce Amerika’daki bir sperm bankasından hamile kalarak tüm Türkiye’nin yakından tanıdığı bir isim olarak farklı tartışmalar başlatan Leyla Bilginel, oğlu Kayra ile şu anda Phuket’te yaşamını sürdürüyor. Özellikle oğlu ile birlikte yeni, farklı bir yaşam sürebilmek adına oyunculuğu bırakan ve kendini oğluna adayan Leyla Bilginer, sık sık Türkiye’ye geliyor.

Kitabı İçin Türkiye’ye Geldi

Geçtiğimiz günlerde Bendeki Sen adlı kitabını çıkarmak için İstanbul’a gelerek bir takım temaslarda bulunan başarılı oyuncu, çok özel bir röportaj verdi ve hayatındaki bilinmeyenler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Paraya hayatımın hiçbir döneminde önem vermediğini ve sakin bir yaşam sürdüğünü söyleyen Leyla Bilginer; bulaşık makinesi, televizyonu, çamaşır makinesi olmadığını ve 30 metrekare evinde çok daha mutlu olduğunu söyledi.

Çamaşırlarını elinde yıkadığını ve daha çok bitkisel bir beslenme alışkanlığı kazandığını söyleyen Leyla Bilginel, böylece daha mutlu bir yaşama sahip olduğunu söyledi.

Nasıl Geçiniyor?

Oyunculuk yaptığı sıralarda kazançlarını yatırıma dönüştüğünü ve iki farklı ev aldığını söyleyen Leyla Bilginel, şu anda bu evlerden gelen kiralarla yaşamını sürdürüyor. Çok mutlu ve masrafsız bir hayatı olması sayesinde paraya ihtiyacı olmadığını da söyleyen oyuncu, çok pek çok kişiye de bu konuda önerilerde bulundu.

Çocuğuyla mutlu olduğunu ve hayatında kendisine yöneltilen eleştirileri hiçbir zaman dikkate almadığını söyleyen Bilginer, gelecekte zor durumda olan çocuklara yardım edebilmek adına dünya turuna çıkacağını ve kitabından kazandığı paraları da bu çocuklar için harcayacağını açıkladı.

“Seks Yapmıyorum”

Özel yaşantısı ile ilgili detay vermekten kaçınmayan başarılı oyuncu, “Hayatımda eğlence yok, içki yok, aşk yok, sevgili yok, seks yok ve hiçbir şey yok.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler