Ana SayfaÜnlülerDünya Güzellerim'i Faik Öztürk kurtarabilecek mi?

İlgili Postlar

Dünya Güzellerim’i Faik Öztürk kurtarabilecek mi?

Yayınlanmaya başladığı ilk bölümü ile reytinglerde hayal kırıklığı yaşayan Dünya Güzellerim isimli şov ve gezi programı, Faik Öztürk’ü de kadrosuna dahil etti. Faik Öztürk’ün katılımı, programı reytinglerde kurtarabilecek mi? Detaylar haberimizde…

Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan ve Burcu Esmersoy gibi birbirinden dev isimleri bir araya getiren ve büyük bir bütçe ile çekilen Dünya Güzellerim isimli gezi ve şov programı, ilk bölümü il reytinglere beklentiyi karşılayamadı. Hayal kırıklığı yaşayan program, kadrosuna sürpriz bir ismi dahil etti. Safiye Soyman’ın hayat arkadaşı Faik Öztürk de Dünya Güzellerim kadrosuna dahil oldu.

Programın Hindistan’da gerçekleşen çekimlerine Safiye Soyman’ın hasretine de dayanamayarak giden Faik Öztürk, soluğu hayat arkadaşının yanında Mumbaik’de aldı.

Dünya Güzellerim’in Faik Öztürk sürprizi, Safiye Soyman’ın hayat arkadaşı ile birlikte Hindistan sokaklarında gezerken çekilmiş pozlarını sosyal medya hesabından “Hasretime dayanamadı, uçakla 8 saat yol yaptı.” notu ile paylaşması ile ortaya çıktı.

İlk bölümü ile reytinglerde hayal kırıklığı yaşayan programın Faik Öztürk’ün katılımı ile reyting oranını yükseltmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler