Ana SayfaÜnlülerAlişan 'bedava tektaş' iddiasına ateş püskürdü!

İlgili Postlar

Alişan ‘bedava tektaş’ iddiasına ateş püskürdü!

Geçtiğimiz günlerde Buse Varol ile nişan yüzüklerini takan Alişan, “Bedava tektaş” iddiası ile günden yaratmıştı. Buse Varol’a taktığı yüzüğün sponsor hediyesi olduğu iddia edilen Alişan, iddialara ateş püskürdü! Detaylar haberimizde…

Alişan’ın Buse Varol’a taktığı tektaş, sponsor hediyesi mi?

Alişan ‘bedava teştaş’ haberlerine isyan etti

Oyuncu Buse Varol il nişanlanan ünlü Alişan, son günlerde “Tektaşı bedavaya getirdi” gibi haberlere konu olmuştu. Alişan’ın Buse Varol’a taktığı tektaş yüzüğün sponsor hediyesi olduğu, Alişan’ın nişandan önce yüzüğün tanıtımını yaparak tektaşı bedava aldığı iddia edilmişti. Alişan, sonunda isyan etti.

Alişan kimdir?

Artık b..unu çıkarıyorsunuz

Alişan, sonunda dayanamadı ve bedava tektaş iddialarına yanıt verdi. Sosyal medya hesabından konu hakkında bir paylaşım yapan Alişan, paylaşımına koyduğu kızgın surat emojisi ile birlikte ” Hakikaten artık b..unu çıkarıyorsunuz.” notunu yazdı.

Buse Varol kimdir?

Dostlar Mahallesi dizisinde birlikte rol alan Alişan ve Buse Varol, dizi setinde tanışmış ve kısa süre sonra aşk yaşamaya başlamıştı. Alişan ve Buse Varol, geçtiğimiz Pazar günü aile arasında yapılan sade bir tören ile nişanlandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler