Ana SayfaÜnlülerCandan Erçetin Galatasaray'a başkan oluyor!

İlgili Postlar

Candan Erçetin Galatasaray’a başkan oluyor!

Habertürk yazarı Meriç Müldür, Candan Erçetin hakkında bomba bir iddiada bulundu. Müldür, “Galatasaray’da başkan adaylığı için Candan Erçetin’in ismi geçiyor. Kendisi ile de konuşulmuş. Sembolik başkanlıkla güçlü yönetim kurulması planlanıyor.” diye yazdı. Bu iddia, daha şimdiden bomba etkisi yarattı. Detaylar haberimizde…

Galatasaray’a Candan Erçetin sürprizi

Yıllardır şarkıları ile müzik dünyasının en değerli isimlerinden biri olan ünlü şarkıcı Candan Erçetin hakkında bomba bir iddia gündeme geldi. Erçetin’in, Galatasaray’a başkan adayı olduğu iddia edildi. İddianın sahibi, Habertürk yazarı Meriç Müldür. Müldür, konu hakkında kaleme aldığı yazısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Candan Erçetin kimdir?

İşte Habertürk yazarı Meriç Müldür’ün o yazısı:

Başkanlık adayları artıyor dedim ya; çok sürpriz bir isim daha duydum. Candan Erçetin… Uzak bir ihtimal gibi görünse de camia içindeki bazı dinamikler Erçetin’in ismini gündeme taşıdı. Kendisi ile konuşulmuş. Evet de dememiş, hayır da.

Galatasaraylılar Derneği’nin 100. yılında başkanlığını yapan, kulüp yönetim kurulunda da bir dönem yer alan Erçetin’in sembolik başkanlığı altında bir yönetim kurulu oluşturmaya yönelik nabız yoklayanlar var. Mevcut adaylar dikkate alındığında Duygun Yarsuvat kanadının ve İnan Kıraç’ın destek verebileceği konuşuluyor. Hatta “Cemal Özgörkey seçime girmezse, Mustafa Cengiz’e karşı Candan Erçetin kazanır” diyenler dahi bulunuyor.

Meriç Müldür’ün Candan Erçetin’in Galatasaray’a başkan adayı olacağını iddia ettiği yazısı, büyük yanı uyandırdı. Şimdi gözler, ünlü şarkıcıdan gelecek açıklamada.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler