Ana SayfaKimdirBuse Varol Kimdir?

İlgili Postlar

Buse Varol Kimdir?

Ünlü şarkıcı Alişan ile evli olan Buse Varol kimdir , özel yaşamı ve kariyeri merak konusu oldu.Birçok dizilerde yer alan Buse Varol kimdir hakkındaki öğrenmek istedikleri detayları ‘Buse Varol kimdir? Buse Varol kaç yaşında?



Bugün Doğan Ünlüler

Buse Varol nerede doğmuştur? Buse Varol nereli?

Güzel oyuncu Buse Varol Manisa da doğdu. Aslen Manisalıdır.

Buse Varol şuan kaç yaşında?  Buse Varol hangi burç?

Buse Varol 27 yaşında ve koç burcudur.

Buse Varol Kimdir?

1990 yılında Manisa’da doğdu. Üniversiteyi Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Bölümünden mezun oldu. 2 yıl kadar özel bir eğitim kurumu olan Dershanede stajyer öğretmenlik yapmıştır. Ailesinden ayrı yaşayan güzel oyuncunun Liseye giden bir erkek kardeşi vardır. 2012 yılında düzenlenmiş olan Miss Turkey güzellik yarışmasına katıldıktan sonra ün kazanan güzel oyuncu uzun süre modellik yaptıktan sonra oyunculuk alanına geçmiştir. Mota Ayla Algan, Ümit Çırak, Müfit Aytekin ve Bahar Kerimoğlu Özel Ders almıştır.  Tozlu Yollar dizisinde Şerife karakterini canlandıran Varol ayrıca Arka Sokaklar Dizisinde Yasemin İsimli bir Polis memurunu canlandırmıştır.

Güzelliğiyle ön plana çıkmayı başaran oyuncumuzun fiziksel özellikleri de dikkat çekmektedir; 174 cm boyunda, 56 kg, saç rengi kumral göz rengi ise mavidir.

2017 yılında Rüya Dizinde “Şahika” Karakterini Canlandırdı.Şahika 25 yaşında, güzel, zeki bir kadındır. Giraylar ailesinin eski aile dostlarının kızıdır. Bulut’a aşıktır ve bunu hiç bir zaman saklamaz. Bulut tarafından karşılık bulmamasından dolayı her türlü kötülüğü yapabilecek, çıkarları için türlü oyunlar kurabilecek bir karakterdir. Şahika popüler kültürü yakından takip eder ve zaman buldukça yurt dışına gider.

Buse Varol şarkıcı Alişan’la evlendi

2018 Şubat ayında ise TRT 1’in tarihi dizisi Payitaht Abdülhamid’in kadrosuna dahil oldu. Dostlar Mahallesi’nde tanıştığı şarkıcı Alişan ile kısa sürede evlilik kararı aldı. Alişan, Buse Varol’a Payitaht Abdülhamid dizisinin çekimleri sırasında evlilik teklifi yapmış, teklif sahnesi sosyal medyada da uzun süre konuşulmuştu. Evlilik hazırlıkları sık sık medyaya konu olan Buse Varol- Alişan çifti, 6 Mayıs 2018 tarihinde nikah masasına oturdu.

Sosyal medyadan aşklarını sık sık dile getiren ikili, erkek bebek beklediklerini de kişisel hesaplarından duyurdu.

Buse Varol Oynadığı Dizi ve Filmler

  • Rüya
  • Dağ -2
  • Kış Güneşi
  • Sevda Kuşun Kanadında
  • Şehrin Melekleri
  • Arka Sokaklar
  • Tozlu Yollar
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler