Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı Acun Ilıcalı'nın Montajlı Fotoğrafını Paylaştı

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı’nın Montajlı Fotoğrafını Paylaştı

Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı’nın Montajlı Fotoğrafını Paylaştı

Sosyal medyayı en aktif kullanan ünlülerden biri olan Şeyma Subaşı hatırı sayılır bir takipçiye sahip. Neredeyse her olayını takipçileriyle paylaşan Şeyma Subaşı ara sıra kendisiyle olan montajları da paylaşıp bunları ciddiye almadığının mesajını veriyor. Eşi Acun Ilıcalı’ya yapılan bir montajı paylaşan Şeyma Subaşı kahkahalara boğuldu.

“Bunu Kim Yaptı?”

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerin başında gelen Şeyma Subaşı, yaşadığı günlük olayları sık sık takipçileriyle paylaşmakta. Sürekli seyahatlerle dolu bir hayat geçiren Şeyma Subaşı kendine zaman ayırıp anılarını paylaşmayı da ihmal etmiyor.

Ara ara kendisi ile ilgili yapılan montajları paylaşıp komik bulduğunu söyleyen Şeyma Subaşı kendisiyle barışık olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor.Son olarak eşi Acun Ilıcalı’nın montajlı fotoğrafını paylaştı. Eşinin kendi hesabından paylaştığı bir akraba ziyareti sırasında çekilmiş karesine yapılmış bir montajı kısa bir video üzerinden paylaşan Şeyma kahkahalar içinde yayınladığı videoya “Bunu kim yaptı kimmm” notunu düşmeyi de ihmal etmedi.

 

Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı'nın Montajlı Fotoğrafını Paylaştı
Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı’nın Montajlı Fotoğrafını Paylaştı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler