Ana SayfaDedikoduBegüm Kütük Hamile Olduğunu Duyurdu

İlgili Postlar

Begüm Kütük Hamile Olduğunu Duyurdu

Begüm Kütük Hamile Olduğunu Duyurdu

2010 yılında Erdil Yaşaroğlu ile dünya evine giren Begüm Kütük uzun süredir bu haberi bekleyen hayranlarına müjdeyi verdi. Yaklaşık 8 yıldır evli olan çift hiçbir sorun yaşamamış ve mutlu bir evlilik içinde olmuşlardır. Erdil Yaşaroğlu ve Begüm Kütük bu güzel evliliklerini bir bebek ile süslemeye hazırlanıyor.

Reklamda Oynamışlardı, Gerçek Oldu

Bilindiği üzere Begüm Kütük yaklaşık 5 yıl önce hayranlarının karşısına bir reklam filmi ile çıkmıştı. Begüm Kütük bu reklamda hamile bir kadını canlandırınca hayranları ona hamileliği çok yakıştırmış ve çift için bir bebek müjdesi bekliyorlardı.O reklamdan sonra çok uzun yıllar herkesin kendisini hamile sandığını söyleyen Begüm Kütük için, sonunda reklam gerçek oldu.

Verdiği bir röportajında, “Erkek çocuklarını çok seviyorum.Seçim şansım olsa erkek çocuk isterim. Onu istediğim gibi giydirir, birlikte top oynarız” demişti.Güzel oyuncu Begüm Kütük yakınlarının merakla beklediği haberi sonunda vermişti. Begüm Kütük ilk bebeğine 2,5 aydır hamile. Çit bebeğin cinsiyetini öğrenmek için sabırsızlanıyor.

Begüm Kütük Hamile Olduğunu Duyurdu

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler