Ana SayfaDedikoduKıvanç Tatlıtuğ Geceyi Hastanede Geçirdi

İlgili Postlar

Kıvanç Tatlıtuğ Geceyi Hastanede Geçirdi

Kıvanç Tatlıtuğ Geceyi Hastanede Geçirdi

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un abisi Cem Tatlıtuğ geçtiğimiz gün bir endoskopi operasyonu geçirdi. Operasyondan sonra gözetim altında tutulan abisini eşi ile beraber ziyarete giden Kıvanç Tatlıtuğ biraz zaman geçtikten sonra Başak Dizer’i eve bırakıp tekrar hastaneye döndü. Sabaha kadar hastanede kalan Kıvanç Tatlıtuğ’un bu davranışı tüm hayranları tarafından beğeni topladı.

Sabaha Kadar Hastanede Bekledi

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un abisi Cem Tatlıtuğ geçtiğimiz gün bir endoskopi operasyonu geçirdi. Operasyondan sonra gözetim altında tutulan abisini ziyarete giden Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer hastaneden ayrılırken basın mensuplarına görüntü vermemek için otoparktan çıkış yaptılar. Eşini eve bıraktıktan sonra tekrar dönen Kıvanç Tatlıtuğ bir vefa örneği göstererek abisini yalnız bırakmadı.

Basın mensuplarına görüntü vermemek için tekrar aracını hastanenin otoparkına park etti. hastanede tedavi olan abisinin bulunduğu odaya yöneldi. Gece boyunca abisini yalnız bırakmayan Kıvanç Tatlıtuğ, sabah erken saatlerde hastanenin otoparkında bulunan aracına binerek evine gitti.

Kıvanç Tatlıtuğ Geceyi Hastanede Geçirdi
Kıvanç Tatlıtuğ Geceyi Hastanede Geçirdi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler