Ana SayfaDizilerAcun Ilıcalı, Survivor birleşme partisinin sürprizini açıkladı: Bu yıl bir ilki yaşayacaksınız!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı, Survivor birleşme partisinin sürprizini açıkladı: Bu yıl bir ilki yaşayacaksınız!

Survivor 2018’in birleşme partisine sayılı günler kala Acun Ilıcalı büyük sürprizi açıkladı. Ilıcalı, birleşme partisinden çarpıcı detayları paylaşırken, “Bu yıl bir ilki yaşayacaksınız.” dedi. Survivor 2018 birleşme partisinde izleyicileri hangi sürprizler bekliyor? Detaylar haberimizde…

Survivor Turabi fazla hırsının kurbanı oldu! Elini kullanamayacak!

Survivor 2018 sürprizler yılı

Her an yeni heyecanlara gebe olan Survivor yarışmasının bu sezondaki 2018 etabı sürekli yeni sürprizlere sahne oluyor. Programın yapımcısı Acun Ilıcalı, bu yılı Survivor’ın sürprizler yılı olarak tanımlıyor.

Acun Ilıcalı kimdir?

Acun Ilıcalı birleşme partisinden detaylar verdi

Survivor 2018’de yapılan son ada konseyinde ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı önümüzdeki günlerde yapılacak olan birleşme partisinden detaylar verdi. Yarışma boyunca yeni sürprizlerin yaşandığı yarışmanın birleşme partisinde de yeni sürprizler yaşanacak.

Survivor 2018 birleşme partisinde neler yaşanacak?

Acul Ilıcalı, sayılı günler kalan birleşme partisi hakkında yaptığı açıklamada “Birleşme partisine sayılı gün kaldı ve partide ne olacağını merak ediyorsunuz. Birleşme partisinde sürprizlerimiz var ve bir ilk yaşanacak. Sıra dışı bir birleşme partisi yapacağız. Parti akşamı sahilinize dönmeyeceksiniz. Ünlüler ve Gönüllüler olarak otelde kalacaksınız. Amaç sizi o güzel kıyafetlerinizle sahillerinize göndermemek. Böylece birleşme partisindeki parti gününü arttırmış olduk. Birleşme haftasında eğlenceli bir oyun oynayacaksınız. Aileler Yarışıyor oyununu Alp Kırşan sunacak. Geleneksel yarışmacılar ve prodüksiyon arasındaki futbol maçı yapılacak. Ülkemizden de güzel bir sürprizimiz olacak. Birleşme haftasında yine geleneksel şarkı yarışması yapacağız. Ama bu defa daha uzun süre hazırlanacaksınız.” diye konuştu.

Turabi elini kesti

Survivor 2018’in en hırslı yarışmacılarından Turabi Çamkıran, ödül oyunu sırasında elini kesti. Fazla hırslı ile yarışmanın dikkat çeken ismi Turabi, bu defa hırsının kurbanı oldu. Kazandığı oyun sonrasında sevinç gösterisi yapmak isteyerek seramiğe yumruk atan Turabi, elini kesti. Yapılan ilk müdahalenin ardından, elinde sargı ile seramoniye katıldı. Turabi Çamkıran’ın eline dikiş atılacak. Böylelikle, bir süre elini kullanamayacak. Turabi, yaşadığı olayla ilgili olarak “Parkurda gelirken ‘eğer kaybedersem suratımı kıramadığım fayansa vururum’ dedim. Suratı kurtardık, ama eli kurtaramadık. Üç dikiş sola, iki dikiş de elin sağ tarafına atılacak.” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler