Ana SayfaDizilerSen Anlat Karadeniz 14. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz 14. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Sen Anlat Karadeniz 14. yeni bölüm 2. Fragmanının yayınlanmasının ardından yeni bölüm için heyecanlı bekleyiş başladı. Çarşamba günlerinin reyting rekortmeni dizisinin bu akşam ki yeni bölümünde; Yiğit’in velayetinin Vedat’a verilmesinin ardından Nefes’in nasıl bir yol izleyeceği merak edilirken, yayınlanan fragmanda Tahir’in çılgına dönerek Vedat’ı yumrukladığı görülüyor. Diğer taraftan Tahir ise Nefes’e; “yaşadığın kötü anılarının yerine yenisini koyacağım” diyerek onu eğlendirmeye ve mutlu etmeye çalışırken; acaba bu söz, bir evlilik teklifinin ayak sesleri mi? Merak ediliyor…

Sen Anlat Karadeniz Yeni Fragman! 13. Bölümde Nefes Zor Durumda

Sen Anlat Karadeniz Dizisi Oyuncuları Kimdir

Sen Anlat Karadeniz 14. bölümde neler olacak?

ATV ekranlarının fırtınalı dizisi Sen Anlat Karadeniz’in 14. yeni bölümünde Tahir artık çileden iyice çıkıyor. Bir taraftan annesi bir taraftan ağabeyi Mustafa, Tahir’in Nefes’ten uzak durmasını istemektedirler. Tahir ise “Siz benden canımı isteyin daha iyi” diyerek rest çekiyor. Tahir’i ikna edemeyen Kaleliler, bu kez de ayrılmaları için Nefes’e sarıyor. Özellikle de Saniye Anne, “Yiğit’i istiyorsan Tahir’i bırakmalısın” diye baskı yapıyor. Tahir, bu durumlara çok sinirlenmiş ve deli damarı tutmuştur.  Bu ayrılık mevzusu hakkında konuşan aşıklardan Tahir, “ölürüm” derken Nefes’in ise “Oğlumuz için” demesi, birlikte olma mücadelesini başlatacak gibi görünüyor.

Sen Anlat Karadeniz 14. Bölüm 1. Fragman için Tıklayınız

Yayınlanan 2. Fragmana göre mahkeme tarafından Yiğit’in velayetinin Vedat’a verilmesinin ardından, zor durumda kalan Nefes; geçici olarak verilen velayeti bozmak ve Yiğit’i geri almak için yeni hamle yapacaktır.

Yiğit’i alıp götüren Vedat’a sinirlenen Tahir, çıldırmıştır ve Nefes ile birlikte Vedat’tan Yiğit’i geri almaya giderler. Vedat’ı gören Tahir zıvanadan çıkar ve Vedat’a ağır bir yumruk atar.

Tahir ise Nefes’e; “yaşadığın kötü anılarının yerine yenisini koyacağım” diyerek onu eğlendirmeye ve mutlu etmeye çalışacaktır. Yiğit, Nefes ve Tahir’i mutlu ve eğlenirken gören Vedat ise onları gizli gizli izleyerek “Bunlar son mutlu günleriniz” diyerek son bölüme damgasını vuruyor ve de yeni bölümde neler olacağını daha da merak ettiriyor.

Sen Anlat Karadeniz 14. Bölüm 2. Fragmanı için Tıklayınız

 

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler