Ana SayfaDizilerSen Anlat Karadeniz Dizisi Oyuncuları Kimdir?

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz Dizisi Oyuncuları Kimdir?

ATV ekranlarında izleyicilerle buluşan Sen Anlat Karadeniz dizisi oyuncuları kimdir? Geçtiğimiz Çarşamba akşamı yayınlanan ilk bölümüyle, izleyicilerden tam not alan dizi film, çarpıcı konusu ve oyuncu kadrosuyla büyük dikkat çekti. Nefes ve Tahir’in imkânsız aşkını konu alan dizi filmin, yeni bölümü sabırsızlıkla beklenirken, dizi filmin başrol oyuncularının performansları da epeyce beğeni aldı.

Usta yönetmen Osman Sınav’ın imzasını taşıyan Sen Anlat Karadeniz dizisi, 24 Ocak Çarşamba akşamı ATV’de izleyicilerle buluştu. İlk bölümüyle nefes kesen dizi filmin oyuncularının kimler olduğu da bir hayli merak edildi. Peki dizi filmin kadrosunda kim kimdir?


Bugün Doğan Ünlüler

Sen Anlat Karadeniz Dizisi Oyuncu Kadrosu

Sen Anlat Karadeniz Dizisi Oyuncuları Kimdir

Ulaş Tuna Astepe (Tahir Kaleli)

Ulaş Tuna Astepe, 1988 yılında İzmit-Kocaeli’de dünyaya gelmiştir. Mimar Sinan Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezundur. Rüya, Karadayı, Analar ve Anneler gibi dizi filmlerde roller almıştır.

Tahir, namı diğer Deli Tahir; mert, deli fişek tam bir Karadeniz delikanlısı. Sahiplenici ve vicdanlı olduğu kadar sivri dilli, inatçı ve ayarsız bir delikanlı.Haksızlığa tahammül edemeyen, öfkelendi mi gözü kimseyi görmeyen birisi. Çok merhameti ve başına buyruk bir adam.

Sen Anlat Karadeniz Dizisi Oyuncuları Kimdir?

İrem Helvacıoğlu (Nefes Zorlu)

İrem Helvacıoğlu, 2 Şubat 1990 yılında Almanya’da dünyaya geldi. Uzun yıllar Almanya’da yaşadıktan sonra Türkiye’ye yerleşen İrem Helvacıoğlu aslen Ankaralıdır. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Muhteşem Yüzyıl, Kurtlar Vadisi Pusu, Güneşin Kızları ve No:309 gibi dizi film yapımlarında roller almış

Nefes, 16 yaşında babası tarafından Sayarlar’ın oğlu Vedat’a satılmış bir kadındır. Eşi Vedat tarafından devamlı dayak ve işkenceye maruz kalan; inatçı, dik başlı birisidir. Annesiz büyümüş olan Nefes, 17 yaşında anne olmuş ve nefes alamadan yaşamak zorunda kalmıştır.

Sen Anlat Karadeniz Dizisi Oyuncuları Kimdir?

Mehmet Ali Nuroğlu (Vedat Sayar)

7 Eylül 1979 tarihinde İstanbul’da doğan Nuroğlu, Hacettepe Üniversitesi devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezundur. Çemberimde Gül Oya, Ömre Bedel, Uçurum ve Güzel Köylü gibi popüler TV dizilerinde roller almıştır.

Vedat; Sayar Beton’un sahibidir. Zorla sahip olduğu eşi Nefes’e ilk gördüğü günden beri aşıktır. Nefes’in ona bir türlü teslim olmamasından dolayı her geçen gün psikopatlaşan, aşkı saplantılı hale gelmiş bir adamdır. Kişilik bozukluğunu; neşeli ve sevimli maskesiyle gizler. Sekiz yıldır, eşi Nefes’e yapmadığı işkence kalmamıştır.

Sen Anlat Karadeniz Dizisi Oyuncuları Kimdir?

Sinan Tuzcu (Mustafa Kaleli)

Sinan Tuzcu, 10 Temmuz 1977’de Gaziantep’te doğmuştur. Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği ve Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalında Eğitim görmüştür. Ihlamurlar Altında, Elveda Rumeli, Arka Sokaklar, Aşk ve Ceza, Yol Arkadaşım, Babam ve Ailesi, 7Yüz gibi dizi filmlerde roller almıştır.

Mustafa, Kaleli ailesinin en büyük oğlu ve ailenin reisidir. Kaleli Kum Şirketini yönetmektedir. Ailesinin itibarını çok düşünür ve son sözü o söyler. Sert mizaçlı, biraz muhafazakar, sabit fikirli ve tam bir ağır abidir. Eşi Asiye’ye büyük bir aşkla bağlıdır. Bir tek onun yanında yumuşar ve genç bir delikanlıya döner. Ailesi için dünyayı yakar.

Sen Anlat Karadeniz Dizisi Oyuncuları Kimdir?

Gözde Kansu (Eyşan Sayar)

Gözde Kansu; 23 Ağustos 1980’de İzmir’de doğmuştur. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. İçerde, Medcezir, Ankara’nın Dikmen’i, Al Yazmalım, Hanımın Çiftliği, Çiçek Taksi gibi dizi filmlerde roller almıştır.

Vedat’ın hem amcasının kızı hem de ortağıdır. Vedat’ın tüm sırlarını bilen tek dostu, can kardeşi ve akıl hocasıdır. Vedat’la aynı travmatik geçmişten gelen biri olarak, onu hep affeden, başına açtığı pislikleri temizleyen bir kadındır. Vedat için cinayet bile işleyebilecek birisidir. Seksi ve kadınsılığının yanında insanları gaza getiren ve entrikacı biridir.

Sen Anlat Karadeniz Dizisi Oyuncuları Kimdir?

Öykü Gürman (Asiye Kaleli)

Ünlü şarkıcı Öykü Gürman, 4 Ağustos 1982 yılında İstanbul’da doğdu. Berk Gürman isimli bir ikiz erkek kardeşi vardır. İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı mezunudur. Daha önce, Urfalıyam Ezelden dizisinde rol almıştır.

Asiye, Mustafa’nın “Oy Asiyem” dediği biricik eşi ve Kaleli ailesinin de şimdilik tek gelinidir. En az Mustafa kadar o da eşine aşıktır ve bir tane kızları vardır. Kimi zaman hırçın, kimi zaman anaç tam bir Karadeniz kadınıdır. Kızınca kaplan sevince kedi olur. Eşine karşı cilveli olsa da dik duruşlu, dırdırcı, kıskanç, patavatsız, samimi, müsrif, hem kinci hem merhametli, gelenekleri önemsemeyen bir kadındır.

İlayda ÇEVİK Kimdir?

İlayda Çevik Sen Anlat Karadeniz Dizisinde!

Sait Genay

Nurşim Demir

Cem Kenar

Hilmi Özçelik

Belfu Benian

Çağla Özavcı

Furkan Aksoy

Demir Birinci

Duygu Üstünbaş

 

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler