Ana SayfaKimdirGözde Kansu Kimdir?

İlgili Postlar

Gözde Kansu Kimdir?

23 Ağustos 1980 doğumlu olan Gözde Kansu, İzmir’de doğdu. Özellikle İzmir’de doğarak hayatının büyük bir bölümünü burada geçiren Gözde Kansu, daha sonrasında oyunculuk ve sanat dünyasına hızlı bir giriş yaparak küçük yaşlardan itibaren burada bir kariyer planladı.

Ailesinin desteğiyle birlikte bale kursu alan ve böylece sanat ile küçük yaştan itibaren tanışan Gözde Kansu, balenin en önemli isimlerinden birisi olarak görülüyor. Esnek vücudu sayesinde izleyenleri etkileyenler ve pek çok farklı yerde sahne alarak geniş bir hayran kitlesine sahip olan Gözde Kansu, balenin ardından özellikle müzik ve tiyatro gibi alanlara da ilgi duydu.
Bugün Doğan Ünlüler

Oyunculuk Kariyerinde Yükseldi

Tiyatroda sahne almaya başlamak için Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tiyatro bölümünü kazanan güzel oyuncu, burada aldığı eğitim sayesinde oyunculuk alanında da hızlı bir şekilde ilerledi. 15 yaşında Çiçek Taksi adlı Türkiye’nin en önemli dizilerinden birisi olan projede yer alan Gözde Kansu, ardından yine pek çok önemli dizide rol aldı. Gözde Kansu’nun en önemli başarısı ise 2008 yılında Türkiye’de gişe rekorları kıran sinema filmi Issız Adam oldu.

Son dönemlerde Show TV’de yayınlanan İçerde dizisinde rol alacak yine dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Gözde Kansu, oyunculuğu ile dikkat çekiyor. Çiçek Taksi ve İçerde dizisinin dışında Abuzer Kadayıf, Dudaktan Kalbe, Neşeli Hayat, Hanımın Çiftliği, Al Yazmalım, Ankara’nın Dikmen’i ve Medcezir gibi dizilerde rol aldı. Oyunculuğu ile ilgili son olarak gündeme gelen haberlerde ise özellikle Mehmet Ali Erbil ve Şafak Sezer’in yer alacağı Türk Malı dizisinde rol alacağı konuşuldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler