Ana SayfaKimdirBarbaros Şansal Kimdir?

İlgili Postlar

Barbaros Şansal Kimdir?

Terzi ve moda tasarımcısı olarak bilinen Barbaros Şansal, 1957 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Türkiye’de özellikle moda alanında yaptığı kariyer ile bilinen Barbaros Şansal geçtiğimiz yılbaşında Türkiye’ye yönelik söylediği sözler ile bir anda herkesin hedefi haline geldi.

Türk halkına yönelik hakaretleri ile gündeme gelen ve ardından tüm Türkiye’nin tek gündemi haline gelen Barbaros Şansal, büyük tepki toplamış ve aynı zamanda bu konu ile ilgili mahkeme karşısına çıkarılmıştı.
Bugün Doğan Ünlüler

Barbaros Şansal Kimdir?

10 Temmuz 1957 yılında doğan Barbaros Şansal, özellikle sosyal medyanın yakından takip ettiği isimlerden bir tanesi. Modaya yönelik yaptığı yenilikler ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Barbaros Şansal, özellikle Londra’da aldığı modacılık eğitimi sayesinde bu alanda kendine hızlı bir şekilde geliştirdi.

Özellikle moda alanının dışında bu bildiklerini televizyon ekranlarında da sevenleriyle paylaşan Barbaros Şansal, bugüne kadar Toplu İğne ve Çengelli İğne gibi farklı isimlerle programlar gerçekleştirdi. Özellikle 3. Sınıf Hamur Kağıda Matbaa Mürekkebi Hayatlar isimli kitabıyla edebi alanda da varlık göstermeye başaran Barbaros Şansal, farklı yönü ve donanımı ile de dikkat çekiyor.

Özellikle Moda Okulu’nda Öğrendiğim 101 Şey gibi farklı yabancı eserlerin Türkçe’ye çevrilmesinde ve Türkiye’de basılarak sunulmasında büyük bir katkısı bulunan Barbaros Şansal, moda dünyasının duayenlerinden birisi olarak kabul ediliyor. Fakat tüm bunlara rağmen özellikle Türk halkına yönelik söylediği sözler ile birlikte bir anda gündeme gelen Barbaros Şansal, bu konuda çok kişi tarafından ağır bir şekilde eleştirildi.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler