Ana SayfaKimdirSinem Ceceli Kimdir?

İlgili Postlar

Sinem Ceceli Kimdir?

Mustafa Ceceli ile hayatını birleştirdikten sonra tüm Türkiye’de tanınmaya başlanan Sinem Ceceli, özellikle Mustafa Ceceli’nin yeni aşk yaşamaya başlamasıyla birlikte Türkiye’nin gündemine geldi.


Bugün Doğan Ünlüler

Sinem Ceceli Kimdir, Kaç Yılında Doğdu?

Sinem Ceceli 1987 yılında doğdu. Özellikle İstanbul’da doğan ve burada hayatını geçiren Sinem Ceceli, Mustafa Ceceli ile tanıştıktan sonra ona karşı yoğun bir aşk duyduğunu her fırsatta dile getirmişti. Çift birlikteliklerini evlilik ile devam ettirirken özellikle kısa süre içerisinde Sinem Ceceli ve Mustafa Ceceli Türkiye’nin yakından tanıdığı bir çift olarak dikkat çekti.

1 Kasım 2008 tarihinde gerçekleşen evlilik töreni ile dünya evine giren Sinem Ceceli, geçtiğimiz günlere kadar özellikle Mustafa Ceceli ile mutlu bir aşk sürdürdüğü şeklinde biliniyordu. Özellikle iki ismin 9 yıldan beri birlikte olması çok güçlü bir ilişkileri olduğu yönünde de izlenim uyandırıyordu. Fakat pop şarkıcısı Mustafa Ceceli, 9 yıllık eşi Sinem Ceceli ile boşandı ve hayatına Selin İmer ile devam ettireceğini duyurdu.

Özellikle bu İlişkinin bitmesini de Mustafa Ceceli’nin ihanetinin de etkili olduğu iddia ediliyor. Her ne kadar iki isim arasında yaşananlar net bir şekilde öğrenilemese de Mustafa Ceceli’nin Sinem Ceceli’ye olan sevgisinin bittiği ve özellikle Selin İmer’e karşı çok güçlü bir aşk duyduğu da konuşuluyor. Bu ayrılık her ne kadar çok fazla gündeme gelmese de çiftin 6 yaşında bir oğlunun olması özellikle sosyal medyada eleştiri çeken noktalardan bir tanesi oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler