Ana SayfaKimdirMustafa Ceceli'nin Uğruna Boşanacağı Sevgilisi Kimdir?

İlgili Postlar

Mustafa Ceceli’nin Uğruna Boşanacağı Sevgilisi Kimdir?

Mustafa Ceceli’nin boşandığının duyulmasının ardından Selin İmer çok daha fazla dikkat çekti. Uzun zamandan beri mutlu bir birlikteliği olduğu sanılan Mustafa Ceceli’nin, Selin İmer ile bir ilişkiye başladığı ve bu ilişki nedeniyle de evliliğini bitirdiği ortaya çıktı. Alınan bu kararlar sonrasında kısa süre içerisinde magazin dünyasında Mustafa Ceceli ve Selin İmer konuşulurken, geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan fotoğraflar ile birlikte bu ilişki net bir şekilde duyuruldu.


Bugün Doğan Ünlüler

Selin İmer Kimdir? Mustafa Ceceli Ve Selin İmer Evlenecek Mi?

Selin İmer in kim olduğu ve Mustafa Ceceli ile Selin İmer arasında nelerin yaşandığı ise tüm bu olayların ardından daha çok merak edilmeye başlandı. Selin İmer Ocak 1983 doğumlu. Canan İmer ve İnsel İmer’in kızları olan Selin İmer, bu nedenle ünlüler dünyasının yakından tanınan isimlerinden bir tanesi. Özellikle eğitim yıllarının büyük bir bölümünü yurt dışında geçiren ve aldığı eğitimler ile iyi bir kariyer yapmaya başlayan Selin İmer, Türkiye’ye dönüş yaptıktan sonra pek çok isim ile görüldü.

Barcelona’nın yıldız futbolcusu Arda Turan ve Beşiktaş eski başkanı Serdar Bilgili gibi kişiler ile adı anılan Selin İmer, tüm bu iddiaları yalanlamıştı. Fakat son olarak gündemde yer alan Mustafa Ceceli ile aşk iddiaları için herhangi bir yalanlama gelmedi. Üstelik paylaşılan fotoğraflar ile birlikte Mustafa Ceceli’nin uğruna boşanacağı sevgilisinin de Selin İmer olduğu net bir şekilde öğrenildi.

Selin İmer Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler